Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pari pa pa pa

Kolor prezentu dla faceta. Wstap, doradz... twoje zdanie

Polecane posty

Gość Pari pa pa pa

Kupuje facetowi mp3 :) I problem, bo narazie na stanie jest tylko kolor czerwony, czarne lub szare beda pozniej a ja wyjezdzam i nie bede mogla ich kupic (kupuje na allegro) wracam dopiero przed swietami a nie wiem jak szybko wtedy je dostane, dochodzi przesylka wiec lipa.... Kupic czerwony??? Nadaje sie dla faceta czerwony mp3 player?

Gość Pari pa pa pa
No wlasnie nie wiem czy lubi czerwony :P :P :P Moze i lubi ale kurde mp3 player czerwony :P bardziej dla kobiety chyba.....

jeslli tylko lubi czerwony to nie ma problemu :) albo po prostu zapytaj jaki kolor by wolal ;P

Gość Pari pa pa pa
No wlasnie nie chce mu mowic ze to mp3 :) :) A co mam spytac czy moze byc czerwony prezent :D :D Chcialam to zrobic w wielkiej tajemnicy :D Albo poczekam na czarne :)

Gość jaktotak*
Czerwony??? Dla faceta??? :O Chyba raczej nie pasuje - nawet jak lubi ten kolor ;)

zapytaj czy woli czerwone czy czarne.. niewazne co :p przynajmniej bedzie mial smieszna mine na pewno :D powodzenia ;d

Gość Pari pa pa pa
Eh jest problem bo moge juz w niedziele odebrac czerwony potem wyjezdzam i wracam ok 20 i nie wiem czy zdazy mi sprzedawca wyslac wiadomo poczta wariuje... Dlatego odpada kupno pozniejsze....

Gość Pari pa pa pa
aigia pomysli pewnie ze chodzi mi o bielizne ;) ;)

Gość Pari pa pa pa
Czyli wiekszosc na nie :) Pogadam ze sprzedawca, ma miec towar w przyszlym tygodniu, moze mi odlozy czarny :) :)