Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lada problem mam

zbyt WYMAGAJĄCA

Polecane posty

w skrocie. mam 24 lata, jestem kobietą atrakcyjną. Mieszkam w mieszkaniu, ktore od kilku lat wynajmuje z przykaciolką, rowniez atrakcyjną. Obydwie pracujemy, lecz nie razem ale nie w tym prblem. Jestesmy atrakcyjne, chodzimy srednio 2 razy w tygodniu na imprezy lecz nie w weekendy, ludzie nas lubia, faceci notorycznie zaczepiaja....i teraz problem. chyba jetsem zbyt wymagajaca, nie szukam ksiecia z bajki ale tak naprawde mnalo ktory facet pociaga mnie fizycznie, a jesli sie taki znajdzie to zazwyczaj jest kobieciarzem a ja w takie uklady nie wchodze, nie chce byc pierwsza lepsza...suma sumarum jestes sama bo malo kto mi odpowiada. nie interesuje mnie stan portfela, chce tylko zeby byl fajny. jak jest fajny nie pociaga fizycznie a jelsi pociaga fizycznie jest kretynem...lub przesympatycznym ale babiarzem:/

a chce faceta, chce poczuc motylki, chce byc znowu szczesliwa:(

Gość skąd my to znamy
to problem całej rzeszy młodych, ładnych, ambitnych i wykształconych kobiet łączę się z Toba w bólu

najgorsze jst to, ze prawie kazdy facet, ktorego poznam odrazu chce sie umawiac, co trzeci wyznaje ze sie zakochal...a ja niestety...no coz, nie ruszaja mnie w zaden sposob wiec chce tylko znajomosci a ze oni nie to nawet na dobra sprawe kolegow nie mam(:

juz mnie to wqrza(: zaczynam odnosci wrazenie ze jestem zbyt wybredna i ciezko mi dogodzic:/ bo chce przystojnego i zarazem normalnego faceta, nie zadnego kozaka, dresa i zbira:/ jak tak dalej pojdzie mimo powodzenia zostane stara panna:-o

Gość qwddw
fajny = atrakcyjny fizycznie?? no to nie takie duże wymagania znowu, hehehehee

Gość czer
zyj w czystości

fajny=normalny , kulturalny z ktorym bede miala o czym rozmawiac i szalony zarazem z poczuciem humoru

Gość Facet z MEGA wyobraznia .....
Proponuje otworzyk klub dla osob o cechach: 1.Inteligentny 2.madry 3.Nie puszczalski 4.wysportowany 5.bogaty 6.Przystojny/ ladna 7.elokwentny 8.schludny 9.bezposredni 10.szczery 11.wysoki 12.dobrze zbudowany 13.skromny 14.i przede wszystkim z duza doza wyobrazni Wtedy swiat stal by sie o wiele latwiejszy..... EHHH

Gość Man of Honor
bo niestety natura tak zaplanowała, że facet nie miał być ładny, bo jak wytłumaczyć, że może 5 % facetów takich jest ? media też robią swoje...

Co do przystojnych facetow moze 5% a co do moich cech moze jakies 0.05 procent dlatego zdecydowanie potrzebujemy klubu w ktorym mozna by zapoznawac sie z nowymi osobami i dyskutowac na dowolne tematy....

Gość Ija rowniez mam ten sam proble
skad ja znam ten problem Ja na dodatek nigdzie nie wychodze bo samemu glupio isc na impreze.Nie wiem czy na tym swiecie sa sami obrzydliwi faceci ?????albo jakis natret albo swir albo dres?????????Boze gdzie sa normalni faceci???????????????????????????????POMOCY

Gość Man of Honor
to teraz normalny= przystojny ? Nie wybrzydzać..kiedyś faceci gorzej wyglądali a wasze matki potrafiły ich pokochać...

Juz wykupuje domene www.piekniibogaci.pl . Czuje ze znow zarobie jakies pieniazki ....

Droga Autorko. Problem jest w tym że w dwóch pierwszych zdaniach trzykrotnie uzyłaś słowa atrakcyjna. Jest zatem to dla Ciebie bardzo ważna cecha. I tu trafiasz na pułapkę. Chcesz atrakcyjnego faceta który podoba sie innym kobietom ale - no własnie jego te kobiety nie moga interesować bo to wtedy babiaż- musisz go interesować tylko Ty. To ja się zapytam - dlaczego atrakcyjnego faceta mają nie interesować inne kobiety oprócz Ciebie?

Gość Clinique
mam tak samo tyle, ze sama nie jestem atrakcyjna wiec nie wiem czego oczekuję.. chore myslenia.. ale nie potrafie tego zmienic, albo mi sie ktos podoba albo nie, albo budzi sympatie, albo nie... intersują się mną same niewlasciwe typy, chyba zacznę się zmuszac, zeby z kims takim byc..

Gość Clinique
ja sama nie wiem skąd u mnie[ przykladowo] takie chore wymagania, skoro sama raczej lezę pod poprzeczką.. tylko jak to zmienic? wmawianie, ze ktos mi się podoba na niewiele się zdaje..

Z wzajemną atrakcyjnością to jest trochę jak z akcjami na parkiecie. Mierzymy wysoko w atrakcyjnych partnerów a życie sprowadza nas na ziemię i wskazuje jacy są dostepni. Przychodzi rozczarowanie i albo sie z tym pogodzimy albo zostajemy sami, albo staramy sie przechytrzyć przyrodę np przez sylikonowe implanty piersi.

Gość Clinique
dla mnie to glupota jakies implanty w skorze, akceptuję siebie i nie zamierzam kaleczyc się tylko po to, zeby byc piękna i miec swietne cycki.. chyba nie o to chodzi w zyciu.. ale fakt faktem wysoko mierzę.. nie umiem byc z osobą, ktora mnie nie pociąga..probowalam, ale nie ma to sensu..

Gość Margoool
tez tak mam i sama tkwie w swiecie..w ogole takie myslenie to jedna wielka epidemia;););)

Gość nikt wiecej tak nie ma

Gość piekna20..
ja tak mam :o ale mocno w to wierzę że wkoncu kogoś znajdę, a jak nie to będe sama, bo nie potrafię zmusić się do związku z kimkolwiek tylko po to, zeby pokazać rodzinie i znajomym że mogę mieć faceta :o powodzenia dziweczyny, szanujcie sie i nie idźcie na łatwizne 🖐️

Gość piekna20..
dziewczyny miało byc

ok, widze, że tu długa lista. Otórz ja szukam faceta, który będzie miły dla oka, nie musi być piękny ale przyjemny druga sprawa, nie interesuje mnie ani czym jezdzi ani ile zarabia, kasa pomaga szczesciu ale z cala pewnoscia go nie daje... chce tylko zeby byl mily dla oka i zebysmy sie dobrze dogadywali, zeby bylo to "cos". jesli dobrze sie dogaduje to zazwyczaj facet sie zakochauje a ja nie moge bo nie ma tego czegos i mi sie niepodoba. przez to nie mozemy byc znajomymi bo on sobie nie radzi porazka. wszedzie mnie zaczepiaja, nawet w glupim tramwaju a mimo tego jestem sama. i nie chodzi o to, ze mam nie po kolei w glowie bo jak pisalam wrogow nigdy nie mialam, wszyscy mnie lubia i enistety zakochuja sie nie Ci co trzeba:(