Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nananananannana

prosze o przetlumaczenie tytulow - latwe

Polecane posty

Gość nananananannana

- all by myself - we don't talk anymore - somewhere ovet the rainbow - you've lost that lovin feeling - I who have nothing - bridge over troubled water - unchained melody - my home town - let the bells keep ringing bede szczesliwa jesli mi to napiszecie, dzieki :)

Gość nananananannana
a przy okazji co znaczy TIMEOUT ?

Gość nananananannana
noooooooo, dla was to proste i szybkie a ja musze grzebac kazde slowo. Moze jednak zlituje sie ktos 😭

Gość easy
przeciez to takie proste. Time out np daje sie niegrzecznemu dziecku gdy napsoci. All by myslef? coz to innego jak nie Zupelnie sama.. sama ze soba.. kwestia interpretacji :D we don't talk anymore? nie rozmawiamy (juz)(jak kiedys) - no przeciez itd itd

Gość nananananannana
all by myself znaczy zupelnie sama ? przeciez all znaczy wszystko/wszyscy, no to faktycznie bardzo latwe, zalezy dla kogo 😠

Gość easy
ale nie mozesz tlumaczyc doslownie kazdego slowa.. wyjdize paranoja. Spojrz na cale zdanie a nie na poszczegolne slowka. Moja rada.

Gość nananananannana
easy zlituj sie i napisz mi tytuly utowow, B A R D Z O C I E P R O S Z E , bo mi zalezy okropnie :o

Gość nananananannana
ja pierdziele, proste zdania a Ci co znaja angielski nie potrafia przetlumaczyc.ZAWIODLAM SIE NA WAS :( zegnam, chyba skocze z mostu :(

Gość chyba
somewhere over the rainbow - gdzies pod teczą straciles to uczucie milosci nie powinno byc I'm ? to by bylo jestem tym ktory nie ma nic most nad niespokojna woda my home town-moje rodzinne miasto pozwol dozwneczka dzwonic

Gość easy
tak na szybko 1 zupelnie sama 2 nie rozmawiamy juz 3 gdzies po drugiej stronie teczy 4 zgubilas/es to uczucie (zakochanie) 5 ja, ktora nie mam nic 6 most przez rzeke zmartwien; most przez zburzona wode 7 uwolniona//nieprzykuta melodia 8 moje miasto rodzinne 9 niech bija dzwony i nie skacz mala z mostu

Gość professional translator
1. Zupełnie sama 2. Już nie rozmawiamy 3. Gdzieś ponad tęczą 5. straciłeś to miłosne uczucie 6. nie mam nic ( w tytule oryginalnym napisanym przez Ciebie, nananana chyba coś jest pokręcone, chyba że nie pokręciłaś to znaczy "ja, ktora nie mam nic" 7. Most nad wzburzoną wodą (w wolnym tłumaczeniu, nie dosłownym) 8. nieskrępowana, niezwiązana, melodia 9. moje miasto rodzinne 10. pozwólcie dzwoneczkom dzwonić Wyrażenie "Time out!" - Zamknij się, daj mi coś powiedzieć, zamilcz na chwilę Pozdrawiam :)

Gość nananananannana
KOCHAM WAS ZA TO 👄 thank you very much for your help :)

you're welcome:) no problem:) ask anytime:)

Gość easy
professional translator przepisales po mnie i jeszcze zbierasz credit? :D Ladnie to tak? Jasne ze no problem... ale nie anytime :P

Gość daje z siebie wszystko
a moge sie tu podlaczyc z pytaniem? jak bedzie "my sie lubimy"

Gość easy
we like each other :)

Gość daje z siebie wszystko
dzieki

Gość easy
glad to help :D

easy, nie przepisałam od Ciebie:D BYłam w trakcie tłumaczenia, zapewne wtedy Ty udzieliłaś/eś odpowiedzi:) Ale przynajmniej te nasze tlumaczenia sa wiarygodne, bo niemal identyczne. A czemu nie anytime?:P Ja w nocy i polnocy moge I must dash, take care, bye

Gość easy
professional translator - widzisz sama ze nie anytime :P :D ucieklas a ja sie droczyc chce :P

nie uciekam, serio spadam, mąż w łózku czeka, a ja na kafe siedzę:) Zajrzę tu jeszcze, tymczasem milego wieczorku i weekendu

jeszcze się podroczymy :P:P:P