Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez nicka45

nie mam okresu

Polecane posty

Gość bez nicka45

od trzech lat zatrzymał mi się okres boję się iść do lekarza wstyd się przyznac ale jeszcze w życiu u ginekologa nie byłam

Gość O Matko Boska
nie idz, zaczekaj az rak Ci dojdzie do mózgu

Gość bez nicka45
odrazu rak może to sprawa hormonów czy coś takiego

Gość w każdym razie
bez względu co to jest TRZEBA IŚĆ DO LEKARZAAAA!!!! i to jak najprędzej!

Gość O Matko Boska
malolepsza 45 jak w nicku:classic_cool:

Gość pszczolka z listopada
no podziwiam wytrzymałosci psychicznej ja bym poleciala do lekarza po 2 miesiąch swoją drogą mnie zaciognieto do ginka jak dostałam 1 okresu troche głupio było ale malam wtedy 13 lat teraz niemam problemu bo mam super lekarza

no prosze was tak myslalam z tym wiekiem,ale wierzyc mi sie nie chce, ze w wieku 45 nie bylo sie choc raz u gina....podpucha chyba to jest straszna,nie wierze

Gość bez nicka45
to w niku to przypadek mam 20 lat i kilka miesięcy a do lekarza nigdy nie mam czasu iść

dziewczyno od 18roku zycia powinnas rbic cytologie i sie regolarnie badac.

Gość bez nicka45
co ja zrobie ze jestem z gatunku tych co się wszystkiego boją a pozaty nigdy nie miałam o tym z kim pogadać. i jeszcze nigdy czasu nie ma

ja niestety tez nimam czasu az tak regolarnie ale chdze prywatnie i wystarczy telefon i wizyta jest kiedy mi pasuje A bac sie niema czego no chyba ze trafisz na jakiegos wielbiciela LPR to jest juz straszne :) no u mnie tobył ten plus ze ja zwsze mogłm gadac o tychsprawach z siostrą

rety dziewczyno,skoro ty masz 29 lat i 3 lata nie masz okresu to marzs do lekarza i to natychmiast,jutro masz zadzwonic i sie umowic...i odrazu sie zameldowac,ze to wlasnie zrobilas

Gość łałałajka
Odchudzałaś się może? Ile ważysz?

nie 29 tylko 20,to mialam na mysli....nie boj sie,serio nie ma czego...idz prywatnie,jak sie krepujesz to z kolezanka,mama,ciocia,ja z toba moge isc,daj spokoj oni sa tez ludzmi,idz i sie nie zastanawiaj

a jesli jest z małego mista, wsi gdzie wyznaje sie zasade ze do ginekologa chodza tylko ciezarne?

a do dentysty bez zebow juz tez nie ma co latac....pszczolka nie robmy wywodow dlaczego tylko wyslijmy dziewczyne do lekarza,bo jesli to,prawda wszystko co pisze to ntychmiast musi sie zbadac....natychmiast

Gość łałałajka
.....chyba poszła spać :p

Gość bez nicka45
tylko jest problem bo żeby iść prywatnie to trzeba mieć kase wizyta kosztuje ok 60 zł a pozatym napewno dojdą jakieś leki. nie pracuje to nie mam skąd wziąść a do mamy nie wezmę bo ona o tym nic nie wie i nie chcę żeby wiedziała. Miejscowość nie jest mała to raczej miasto i nie chodzi o to czy mnie ktoś zobaczy itp.

dziwi mnie twoja postawa napewno jest tm ginekolog ja pracuje 12godzin i jeszcze szkola ale n to zeby isc do lekarza zawsze znjde czas. nierozumiem co ty takiego robisz ze wniejsze jest to od lekarza i twojego zdrowia

Gość bez nicka45
a nie odchudzałam się nigdy wręcz przeciwnie mam zadużo kg. A to do końca nie jest tak że to równo trzy lata z pół roku temu dostałam okresu ale trwał on 2 dni i tyle tego było że jakby chciało a nie mogło

prosze cie,nie zganiaj na brak pieniedzy,brak czasu,nie stosuj wymowek...dziewczyno to dla twojego dobra....nie mozesz tego odkladac,jesli chcesz byc zdrowa kobieta i w przyszlosci matka...jesli powodem sa pieniadze to idz do przychodni,albo pozycz...w tym przypadku dume trzeba schowac do kieszenie...strach tez...musisz zadbac o siebie...a sprawy kobiece sa bardzo istotne...nie wolno tego zaniedbywac....nie ignoruj tego, nie wolno ci,naprawde to bardzo wazne...zadna z dziewczyn ci nie odpowie dlaczego nie masz okresu,ani cie nie zbada,ani nie wyleczy...jedyne co mozemy dla ciebie zrobic to przekonac cie zebys poszla sie zbadac na boga!!!!!!!!!!

Gość bez nicka45
no jak się ma zajęcia od 8-18 to trudno znaleźć czac a pozatym żeby się zapisać to trzeba czekać ze 2miesiące bo miła pani powie ze nie ma zapisów a jak już z wielką łaską zapisze to znowu za pół roku bo dużo osób w kolejce itd. itd.

Gość łałałajka
Wow, nieciekawa sprawa.... Możesz mieć jakieś zaburzenia hormonalne. Nie wiadomo co ci jest, więc nie możesz się leczyć na własną rękę, oczywiście, ale gdyby ci lekarz przepisał luteinę to ja mam jeszcze nie wykorzystaną (to była ciąża w moim przypadku). Mogę ci wysłać.

Gość bez nicka45
nie zganiam na brak pieniędzy bo poprostu ich nie mam a nie pożycze bo nie będę miała z kąd oddać nie chodziło mi o to żebyście mi powiedziały co mam robic czy coś w tym stylu tylko chciałam się poprostu dowiedziec czy ktoś ma podobne problemy

mozemy tylko spekulowac...jest mnostwo przyczyn braku okresu....a powod jest jakis napewno....i trzeba sie leczyc...bede ci trula....a co jesli bedzie potrzebne dlugie leczenie....co jesli to pco...??????????idz do gina....z jakiego miasta pochodzisz?

Gość łałałajka
a my chcemy ci jakoś pomóc, problem jest poważny.

Gość bez nicka45
do małolepszej co miało oznaczać co jesli to pco

dobrze ci zycze dziewczyno.....idz do lekarza,co ci da ze sie odezwje jakas dziewczyna,ktora ma podobne problemy...wtedy was obie bede do gina wyganiac....mozna isc do przychodni,to nir kosztuje...mam nadzieje,ze zdajesz sobie sprawe z powagi tej sytuacji...nie jestem tu po to zeby cie straszyc....ale naprawde idz do lekarza,zrob to dla siebie...zadbaj o swoje zdrowie...prosze

Gość bez nicka45
właśnie tego długiego leczenia sie obawiam a nie chce żeby ktoś z rodziny wiedział.