Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały dylemacik

jaki kolor włosów...?

Polecane posty

Gość mały dylemacik

mam duze niebieskie oczy, ciemne, wyraźne brwi, ogolnie dosyc ostre rysy twarzy, z natury jestem bardzo ciemna blondynka... cere mam ciepła jasną... czy ktos z was moglby mi doradzic w jakim kolorze włosow byloby mi najlepiej? mam dylemety... bo co sie pytam to sa podzielone opinie, a co byscie mi poradzili patzrac na tylko sam opis...

Gość vinca
witam :) to tak jak ja:) ja rowniez mam duze niebieskie oczy i wyraznie zarysowane ciemne brwi... zawsze mialam wlosy blond...a dzisiaj troszke sie zdenerwowalam (mialam handre i chcialam cos zmienic) i zrobilam sie na kolor czkoladowy!!! zawsze mi mowiono, ze ciemny to nie dla mnie!! no i sie pomylili!!!:) jest mi naprawde do twarzy!!!i to nie tylko moja opinia!! zrobilam tylko szamponem tak na wszelki wypadek;)zlapal bardzo mocno!!! ale teraz juz wiem, ze nie mam sie czego obawiac:) :) :) pozdrawiam i zycze powodzenia w eksperymentowaniu:)

Gość mały dylemacik
hmm no ja blond nie mialam całych, tylko balejaż, to podchodzily tak pod blond, albo rozjaśniane, jak zrobilam ciemne to wiekszosc mowila ze ładnie ale byli tacy co woelli mnie w pasemkach, a teraz mam takie brązowe z pasemkami gdzieniedzie, ale własnie juz mam odrosty i ide do fryzjera z tydzien na farbowanie... tylko wlasnie nie wiem na jaki kolor chce... jak mialam ciemne to farba mi szybko schodzila... ale na poczatku byly super... wydaje mi sie ze z naszym typem urody, w wiekszosci kolorów byloby ładnie... jest dziewczyan co wszyscy mowia ze jest bardzo podobna do mne i rzeczywiscie ma podobne rysy twarzy a ma włosy czerwono rude eh;/ tylko ja bym nie chciala takich:P kurde korci mnie troche blond.. nigdy nie mialam calych, tylko niemogłby byc to jakis jasny blond bo do ciemnych rysów twarzy chyba nie pasuje nie?? a ty jaki mialas kolor blond?? a pozdrawiama i dziekuje za wypowiedz:) aaa i jeszcze chcialam sie zapytac jaki masz kolor cery??