Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwadzisciasiedem

jak On wychodzi na piwo z kumplami

Polecane posty

Gość I CO WROCILI CHLOPCY

jak moj facet wychodzi z kolegami gdzies to ja wtedy spotykam sie z psiapsiolami:):):):)i wszyscy sa zadowoleni:)

Gość dwadziesciasiedem
moj wrocil czy ja wiem kolo 3 oczywiscie nie spalam do tego czasu, byl w stanie totalnego upojenia, nie chce mi sie narazie z nim gadac, nie jestem zla ale zawsze jakos tak dziwnie sie czuje po jego wyjsciu ze nie mam ochoty sie odzywac. Ja tu nie mam takich kolezanek ktore same wychodza wszystkie zawsze wszystko robia z facetami, jak sie spotykam z nimi to albo na kawe po poludniu albo do poludnia u nich lub u mnie w domu poprostu nie chca wychodzic jakies dretwe sa a ja sama w knajpie raczej bawic sie nie bede za dobrze nie? zreszta teraz jestem w ciazy wiec nie ma mowy o wychodzeniu do zadymionych knajp.

Slonko i czekalas na niego do 3 nad ranem.....kto by mi kazal nie spac.Otoz ja zawsze zapadam w blogi sen,a budze sie jak drzwi skrzypia,Czasami stawiam mu miedniczke kolo luzka....gdy zbiera sie na chawtowanie.....oj meczy sie wtedy biedak gdy przecholuje.A tak powaznie ,to tez jestem na niego zla,gdy wraca bardzo pozno,ale szczerze- nigdy na niego nie czekam.

Gość dwadzisciasiedem
ja nie czekam specjalnie ja po prostu spac nie moge jak go przymnie nie ma a probuje zasnac wierz mi

Bo sie o niego martwisz,jestes o niego zazdrosna i myslami juz go widzisz z inna.Ale wiesz ,nie chcialabym cie dolowac,ale przygotuj sie na kolejne samotne wieczory ,bo jestes w ciazy.Jak urodzisz ,bedziesz siedziala z dzidziusiem ,a on bedzie balowal.Takie to juz babskie zycie .Jezeli bedziesz protestowac,to klotnia gotowa,bedziesz musiala odpuscic.Facet jezeli lubi piwko i zycie towarzyskie ,to nawet nowo urodzony dzidzius nie zatrzyma go w domu.Oj bedzie ci smutno ...bedzie.

Gość dwadziesciasiedem
to co ja mam robic?? odejsc od niego??

Gość dwadziesciasiedem
miszkam w Anglii, myslisz ze to blisko?? bo chetnie wlece

No tak myslalam ,ze gdzies na obczyznie,mialam nadzieje ze ze moze tu.Bo przeciez gdybys byla u siebie,to sa jeszcze rodzice,rodzenstwo.No ale widac ,ze jestesmy zdane same na siebie.Powodzenia.

Gość jfbfbdjbfvgvbjfgvdfjvgdf
moj to wychodzil na piwo i byl zawsze luzz, troche mnie to denerwowalo ale na nastepny dzien mowil mi gdzie byl.. pare razy poszedl na dyske bezemnie, jeszcze zyczylam mu milej zabawy.. i co?? flirtowal z jakas blondyna o biuscie D !! ..... i mial jej nr tel... wykasowal sam przy mnie .... ale dzwonione bylo... minely 2 lata a nadal mu to wypominam ! :/ aha nadal wychodzi na piwo bezemnie czy ze mna... , troche sie martwie jak zawsze gdy idzie gdzies bezemnie.

Gość dwadziesciasiedem
allegro no wlasnie mam tu tylko jego tak naprawde wiec jak on wychodzi sam to ja niestety jestem skazana na siebie

Gość czarowniczka hehe
moj jak wychodzi na piwo to dowiaduje sie o tym jedynie wtedy kiedy sie wypytuje co robil poprzedniego dnia i czemu nie zadzwonil.. gdybym sie nie pytala pewnie by mi nie powiedzial..... !