Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOŁĘBICA

POWIEDZIEC MU???

Polecane posty

Gość GOŁĘBICA

SPAC NIE MOGE...NIE JESTEM MEZATKA ON TAK MAJA MALE DZIECI, SPOTYKAMY SIE OD PONAD ROKU WIEM ZE TO JEST CHORE I WOGOLE ..WIEM TEZ ZE ON NIE CHCE MIEC WIECEJ DZIECI BO Z ZONA "WPADLI" WIEC JEST TO MALZENSTWO Z ROZSADKU...PROBLEM W TYM, ZE JESTEM Z NIM W CIAZY I NIE WIEM CZY MU PWOEDZIEC:( CHODZI MI PO GLOWIE SPAKOWAC SIE I WYJECHAC ZAPOMNIEC ....NIE WIEM CO ZROBIC.. BOJE SIE...

Gość powiedzieć

Gość retre
oczywiście,że powiedzieć!!!!

Gość GOŁĘBICA
SAMA NIE WIEM...MAM PUSTKE W GLOWIE JAK SIE DOWIE TO PEWNIE GO STRACE NA ZAWSZE A JAK WYJADE ....ZOSTANA MILE WSPOMNIENIA I MOZE SIE KIEDYS SPOTKAMY POTEM NIE WIEM GLUPOTY PISZE .....:((

Gość powiedzieć
jak nie uważałaś co robisz to teraz rób jak uwazasz;)

Gość GOŁĘBICA
BARDZO SMIESZNE...UWAZALAM ALE DO CZASU, MAM JUZ TROCHE LATEK POCZULAM ZE CHCE JUZ DZIECKA ALE NAJWYRAZNIEJ TAK MIALO BYC ZE TO ON BEDZIE OJCEM ..

Gość GOŁĘBICA
CHYBA POJDE SPAC ...DZIS MUSZE PODJAC DECYZJE CO DALEJ..

Gość ...---...---...
tez wpadka?

Gość GOŁĘBICA
nie mieszalam sie i nie mieszam w jego malzenstwo jak wczesniej pisalam pobrali sie ze wzgledu na dzieci...dalej pisac???????? nie zyja razem mieszkaja obok siebie zeby dzieci mialy obojga rodzico blisko siebi!!!!!!!!!!jak nie wiesz jak jest to nie wyzywaj !!!

Gość z tą karą boską
to lekka przesada :-D:-D:-D

Gość GOŁĘBICA
pojebana jestes.......nikt nie cierpi a jezeli juz to tylko On moze bo czuje ze nie bedzie zadowolony z tego ze znowu bedzie ojcem a druga sprawa znam jego zone ona mnie zna wie o nas wiec KURWA sie nie wypowiadaj w taki sposob!!

Gość powiedzieć
ojej, tak czy siak powinien wiedzieć,że będzie ojcem i tyle. A facet jakiś dziwny,bo jeśli jej nie kochał to nie powinien się żenić.Bez sensu takie małżeństwo i wcale nie dla dobra dzieci.

Gość GOŁĘBICA
wiem nie powinien brac tego slubu ale byl bardzo duzy nacisk obu rodzin zeby byl slub co prawda maja tylko cyw ale jednak go maja...oczywscie moglam znalesc wolnego ale poznalam go jak byl wolny...potem sie okazalo ze z byla wpadl i tak ta znajomosc trwa do dzis.....

Gość GOŁĘBICA
pojebana....ktos Ci w zyciu cos zrobil czy masz tak od urodzenia??nie wiem po co bronisz jego strony??? nie wiesz jak jest kurwa mac!!!

Gość GOŁĘBICA
a co do rodziny to jego taka jest od dnia ich slubu!!

Gość powiedzieć
a Ty przestań już tak po niej jeżdzić. W życiu różnie się układa. Nie nam ją osądzać i dodatkowo stresowac. Faktem jest,ze jest w ciąży i nie powinna sama ponosić odpowiedzialności.

Gość GOŁĘBICA
nie wiem czemu sie tak czepiasz nie rozbilam jego rodziny jego zona wie ze sie kochamy ze tak bylo od poczatku...wiem ze to malzenstwo sie niedlugo skonczy jak malenstwa podrosna ona wyjezdza za granice ...ja zastanawiam sie nad tym jak mu powiedziec a Ty na mnie jedziesz jak na malolate..zastanow sie czasami!!!!z tego co piszesz wychodzi na to ze to z zona powinien byc teraz, a kurwa prawda jest taka ze spi w naszym lozku teraz ze mna!! a nie z nia!!wiec jak juz to on zniszczyl to malzenstwo ktorego nigdy nie powinno byc!!

Gość GOŁĘBICA
mowilam.!!!! byl wolny jak sie poznalismy!!!!

Gość GOŁĘBICA
do powiedziec.............dzieki:)

Gość GOŁĘBICA
uswiadomic???wyzwalas mnie zwalilas wine na mnie bronisz jego zony!!!co??MAM SOBIE W LEB STRZELIC?????????????

Gość powiedzieć
Gołębica> już się tak nie zamartwiaj ,bo zaszkodzisz tylko dziecku. Na pewno wszystko się ułoży. Zyczę powodzenia i dużo szczęścia. Będzie dobrze,zobaczysz:) Miłej nocy 🖐️🌻

Gość ......aaaa
zwyzywałam...obraziłam..bo na początku jeszcze nie wiedziałam jak to wszystko do końca wygląda....teraz już wiem....przepraszam za słowa.....dobrej nocy

Gość GOŁĘBICA
boje sie bo wiem ze nie chce miec wiecej dzieci!!!!CIEZKO TO ZROZUMIEC?

Gość bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ale skoro cię kocha, czy jakoś mu na tobie zależy (bo chyba ze jest z tobą dla kasy allbo dla zabawy) to chyba nie powinien cię zostawić?????????????/ a jęsli zostawi to znaczy ze jest gówno wart , ty zresztą z tego co tu czytam też.....

Gość zero z ciebie
i z niego też, tak w skrócie :) Biedne te dzieci :(:( nikogo innego tu nie żal...

Gość very
bój się, ale powiedz ;-) i tak nie masz wyjścia. Wiesz, każdy czasem zmienia zdanie, znam takie przypadki. I co? szczęsliwi są, ze się przytrafiło, bo nie zdecydowaliby sie świadomie. I powiem Ci pewną tajemnicę, która zdraciła mi pewna starsza i bardzo mądra pani... powiedziała tak: dzieci się ma spontanicznie, albo nie ma się ich wcale, bo nigdy nie jest dobry moment, żeby podjać tą decyzję. Myśl o sobie ;-) i idź spać, rzuć nałogi, bo kafeteria to tez w końcu nałóg :-) powodzenia i kolorowych snów

Gość powiedzieć
no,ale czego się boisz:O ? Przecież sama się nie zapyliłaś. Oboje się do tego przyczyniliście i powinien to zrozumieć>

Gość zero z ciebie
trzeba było sie pieprzyc z głową!!!?! :O XXI wiek, nie wiesz ze są rózne metody anty ciażowe/?? a skoro chciałaś tego dziecka to po teraz płaczesz i sie boisz mu powiedziec??? bez sensu ta historyjka........

Gość very
zero z ciebie--- sama jestes zero, idź weź coś na uspokjeni kobito, bo sie niezdrowo emocjonujesz :-D

Gość GOŁĘBICA
BO NIE CHCE GO STRACIC!! A GOWNO WARTE SA OSOBY KTORE PISZA W TAKI SPOSB JAK CONIEKTORZY TUTAJ!! POWIEM MU!!JAK SIE OBUDZI..JUZ NIEDLUGO!!