Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOŁĘBICA

POWIEDZIEC MU???

Polecane posty

Gość very
ide pierdolnać głowa o ściane, może wtedy zmądrzeje :P:):) jak myślicie???? :D:D:D:D:D

Gość very
dzięks za podszyf :-D o tej porze? hahahah

Gość GOŁĘBICA
powinnam była myśleć wstecz....a nie teraz :( no cóż......chyba bede samotną i głupą matką.... :(

Gość GOŁĘBICA
VERY....POWIEM MU ZDECYDOWALAM!!CO BEDZIE TO BEDZIE DO BZZZZZZ NIE DLA KASY TYLKO Z MILOSCI KTORA SIE NARODZILA PONAD ROK TEMU I MOZE JEST CXHORA MOZE JEJ NIGDY NIE POWINNO BYC ALE JEST!!!I NIE OBRAZAJ MNIE

Gość GOŁĘBICA
PODSZYWY SA NIE NA MIEJSCU CHYBA

Gość bzzzzzzzzzzzz
to skoro to miłość to czemu się obawaisz mu powiedzieć?????????? zaprzeczasz sama sobie w tym co piszesz!!!!!!!! idiot........skoro to wielka miłość, to przecież nawet dziecko nie powinno tego zmienićQ!??!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!???????????? bez sensu...

Gość GOŁĘBICA
uwielbiam kiedy mój tato mnie dotyka :):) yeahhhhhhh moja mama jest wtedy taka zazdrosna!! :classic_cool: :) może to dziecko będzie cudem tego związku?? hmmmmmmmmm...tatuś na pewno się ucieszy :)

Gość GOŁĘBICA
BO ON NIE CHCE DZIECI WIECEJ!!!!!!!!!!!WIEM ZE TO ZAKRECONE ALE TAK JEST

Gość wnioskuję koleżanko
że masz coś z głową, bo jest to tak wszystko zakręcone,że masakraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :O

ZYCIE JEST ZAKRECONE WIEM ZE TAK TO WYGLADA ALE TAK JEST I NIC NA TO NIE PORADZE IDE STAD CHYBA BO TYLKO MNIE OBRAZACIE NIC WIECEJ A MI JEST TAK ZLE:(

Gość napisz jak poszło
trzymamy mimo wszystko kciuki!!!

JESZCZE PALCZE NIE WIEM CZEMU.. POWIEDZIALAM MU..WYSZEDL NA BALKON ZAPALIL PAPIEROSA... PO CZY WROCIL I POWIEDZIAL ZE NIEZDROWO PALIC TERAZ PRZY MNIE BO MOZE MI TO ZASZKODZIC:)) UCALOWAL MNIE I SOBIE POGADALISMY KOCHANY JEST...KAZAL MI SIE STUKNAC W CZOLO ZE MOGLAM TAK POMYSLEC ZE NIE BEDZIE CHCIAL ZE JAKBYM WYJECHALA I BY SIE DOWIEDZIAL TO BY MNIE ZNALAZ...WIECIE CO???SZCZESLIWA JESTEM!!1MAM NADZIEJE ZE TERAZ JUZ SPOKOJNIE ZASNE

następna naiwna,która łyknęła bajeczkę o małżeństwie z rozsądku-nie ma takich małżeństw,nie da się nikogo na siłę ożenić

Gość stokrottka
POWODZENIA GOŁĘBICO!

Gość Facet z MEGA wyobraznia . . .
GOLEBICA - ile masz lat ? Masz prace ? Co z utrzymaniem dziecka ??

Gość noooo gratulacje
gołębico :O

Gość tragiczna kobieta z
Ciebie!!!!!!!! :O fujjjjj

Gość a jak się urodzi to zostawi
Was na lodzie... poza tym kto wtedy kazał mu się żenić? on też jet jakis dziwny. był małym chłopcem kiedy wpadł i grzecznie słuchał rodziców:synu zrobiłes dziecko teraz czas na ślub"? z Wami obojga jest coś nie tak...za duzo myślicie tylko o sobie...miał z Tobą niezły seks pewnie...ale czy z wielkim brzuchem mu sie spodobasz? to nie wiem...

jak zapłodni kolejną kochankę,która łyknie tekst o ślubie z rozsądku autorka tematu się nieco(!) zdziwi

Gość Ola_25
Po co z nim w ogole jestes, skoro on Cie nie kocha? A nie kocha, bo sama mowisz, ze nie bedzie zadowolony z faktu, ze ponownie zostanie ojcem. A ze z seksu sa dzieci i nie ma 100% zabezpieczenia to chyba wiedzialas?