Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cameron22

Jak go dalej podrywac ?

Polecane posty

zakladalam juz taki temat że się zakochałam w fantastycznycm chlopaku....No i wydaje mi się że dobrze działam :) Ciągle go zagaduję ,On mnie też ,razem siedzimy na przerwach ( jedna uczelnia ) ,razem palimy ,wracamy autobusami itd..On wykazuje coraz większe zainteresowanie ...na razie nie wie że ja go kocham...Jak mam to dalej rozegrac aby nie była to taka przyjazn - bo jest to przyjazn na razie ...ale nie chcę zagadac.Co zagadac i ja k aby wiedział że wykazuje inicjatywe ?On jest niesamowicie taktowny i nieśmiały ...hmmm .Co robic ?

Gość masaż jąder na początek
proponuje

rzućcie palenie... palenie powoduje raka :D idę zapalić :P

Gość realista .
zrob mu kupę na klatę KCNK

Gość postinoreczka
Ustaw sie z nim na drinka,np powiedz ze chcesz porozmawiac i ustawcie sie w jakims przytuknym miejscu:)....ja tak zrobilam ,no i prosze:)...chlopcy lubia dziewczyny,ktore przejmuja inicjatywe :)...powodzenia:)

Gość HS POL
Skąd go możesz znać ? Może on będzie cię bił

Gość olej go
to jakis zboczeniec przy pierwszej lepszej okazji wsadzi ci w dupe czlonka:D

Gość Akinka
on bedze tylko twoim przyjacielem , nic wiecej - jeżeli facet chodzi z tobą na fajki, to znaczy, że nic dla niego wiecej nie znaczysz. Zatem nawet sie nie wyglupiaj, bo sie osmieszysz... aha, i badz bardziej tajemnicza i nedostepna. Faceci nie chcą mieć sympatii powstałych z kumpeli-łaty :P

postinoreczka --- dzięki bardzo z rade ,tyle że ja też jestem bardzo nieśmiała i nie mam odwagi tak zaproponowac drinka :( marze o tym żeby to On wyszedł z inicjatywą ..byłabym wniebowzięta wtedy ....z drugiej strony On -to jest taki typ faceta który z pewnością czeka i bylby happy na taką propozycje z mojej strony ... Akinka ---- powiem Tobie ze nie masz racji ,bo mial On kilka lat temu dziewczyne z naszej uczelni i ich znajomośc zaczęła sie własnie od wychodzenia na fajki ...byli razem rok ...A w moim przypadku to zawsze On pierwszy proponuje zeby wyjsc zapalic :) Nie mozesz z góry zakladac ze będzie tylko moim przyjacielem ,choc różnie bywa ..Ale mial juz kobiete z którą był i też wychodził na fajki :) prosze o więcej opinii !!!!

Gość HS POL
Za co go kochasz ? Widziałaś go nago ?

idzcie na piwo przeciez wsrod studentow to normalne i niezobowiazujace albo na jakas wspolna impreze z jeszcze jakimis ludzmi bedzie okazja luzniej pogadac

now łasnie też mysle o tym zebu zorganizowac jakąs wspólną impreze jeszcze z ludzmi z grupy /roku ...Nasza wspólna przyjaciółka mówi że On jest na imorezach o wiele swobodniejszy ,mniej nieśmiały ...Ja w sumie również po paru piwkach ...tylko jakos ciagle brakuje mi odwagi..No ale przecież lepiej go zaprosic z innymi ludzmi ,w grupie ,niż wyskoczyc do niego od razu z randka we dwoje ? hmmm.... dziękuje ...prosze o więcej :))

Gość HS POL
Zrobisz mu dobrze jak zechce ?

Gość sdds
"na razie nie wie że ja go kocham" no sory, ale dla mnie to jest wypowiedz na poziomie dziewczynki z podstawowki. To jest tylko zauroczenie, jak juz cos.

Gość UY5
"Zrobisz mu dobrze jak zechce ?" buahahaha

Gość lucyfer 666
takie mądre i pyskate na forum i w realu, a nie umieją zaprosić faceta na drina....tu macie pole do popisu..

Gość Man of Honor
Jest takie powiedzenie " Na łożu śmierci nie będziesz żałować tego co zrobiłeś, tylko to czego nie zrobiłeś"

Gość i tak nic
z trgo nie będzie, chyba że on wszystkie dupy wychacz nba papieroska:D