Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękny makijaż

Dziewczyny jak zrobić taki CUDNY MAKIJAŻ???

Polecane posty

Gość piękny makijaż

http://www.viva.com.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=771&Itemid=71 Tez mam sliczne niebieskie oczy ale nigdy nie potrafie ich odpowiednio podkreslic. Jak stworzyc taki makijaż? Najlepiej krok po kroku :-). A moze macie inne propozycje jak podkreslic niebieskie oczy? Dodam ze jestem lekko opalona i mam ciemne wlosy z grzywka siegajaca oczu...

Gość piękny makijaż
Kurcze link sie nie otwiera tak jak powinien. Chdzi o makijaż Kasi Bujakiewicz

Gość o który makijaż Ci chodzi

Gość ale te oczy
są straszne, makijaż je pomniejsza bo jest kreska od środka oka - fuuuuj.

Gość o który makijaż Ci chodzi
proste w wykonaiu. no, zajmuje troszkę czasu ok. 15 minut, ale ja bardzo podobny często robię

Gość sfdfdfdfd
najpiekniejszy makijaz ma tam doda bo taki delikatny nareszcie!!

Gość pytam sie was bo moze
doda faktycznie super wyszla tutaj na focie!!bije tamte na głowe ale wałesówna tez spoko:)

Gość Magduta
Jełśi chodzulo CI o makijaz kasi bujakiewicz to tak :) 1 puder sypki na powieki zeby makijaz sie trzymał 2 szary cien na pwoieke gorna i pod okiem 3 kredka do oczu ale do srodka oka 4 ciemniejszy odcien szarości pod lukiem brwiowym zeby wygaldało tajemniczo:) na koniec MOCNO wytusować rzeszy na dole tez! o czym kobiety czesto zapominja :/ POZDRO!

Gość
jakie kolory cieni sa teraz modne? ja maluje powieki zlocistym brazem, na gorze daje troche ciemniejszy, policzki pudrem brazujacym, tuszuje starannie rzesy i delikatnie usta blyszczykiem, czy taki makijaz moze byc na taka pore roku??? prosze o rady, zaznaczam ze mam niebieskie oczka ;)

ja tez mma sliczne niebieskie oczetka ale nie maluje sie jaka kasia bujakiewicz bo wcale nie uwazam ze ma ladny make up. ja maluje gorna powieke czekoladowym cieniem zeby wydobyc niebieski kolorek moich oczu.tylko delikatnie robie kreske na dole (od srodka ale nie na powiece tylko 1 mm pod:);) ) te na powiece pomniejszaja oko! bardzo mocno tuszuje rzesy tuszem turbo maybelline,zarowno te na gorze jak i na dole i faceci nie odrywaja ode mnie wzroku .):) pozdr.!!:)

Gość
tez nie jestem zachwycona makijazem kasi bujakiewicz, uwazam, ze do niebieskich oczu pasuja raczej brazy, bo wtedy kolor oczu wydaje sie intensywniejszy i bardziej podkreslony :)

no widzisz,to mamy podobne zdanie:):):) ja uwielbiam brazy do mojego koloru oczu,uzywam takiego fajnego czekoladowego od pewnego czasu:) nawet bez kerski wyglada ladnie:)pozdr.

jak jesteś z wawy to cię mogę tak umalować mowit@wp.pl wizażystka

Gość brązowooka i ciemnowłosa
a jak ładnie umalować brązowe oczy? który kolor cieni wydobędzie ich brąz? malując się zawsze obawiałam się, że cień na dolnej powiece sprawi, że oczy będą wyglądać jak podkrążone :( Mam przy tym jasną karnację.

Gość 22latkatez
22latka, napisalas tego posta jakbys miala 15lat...

Gość gość
9LqCV9gyuZKvxrhbWJPEqaIj