Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inphinity

Drobne rzeczy, budzące uśmiech na jej/jego twarzy

Polecane posty

Gość Inphinity

Lubie wolne od pracy dni. Dlaczego? Mam duuużo czasu, by pojechać zrobić jakieś porządne zakupy, wrócić, posprzątać na błysk mieszkanie; ostatnio moje kochanie mówiła, że coś chodzi za nią ochota na sernik, więc będzie go miała, z tym, że zrobię go sam, to będzie zaskoczona:) Wiem, że lubi fimy animowane, to na wieczór czekają już pingwiny z Happy Feet. Nie ma nic lepszego, niż zrobić coś dla niej:)

Gość ...---...---...
nie ciesz sie, za niedlugo pozna jakiegos maczo, dla malej dawki mocniejszych wrazen pusci cie z torbami, maczo ja zleje, bedzie chciala wrocic do ciebie, a ty ja przyjmiesz, bos ciota :o zakonczenie sobie sam dopisz

09.12] 12:08 co za bzdury właśnie są kobiety co marzą o takiej harmonii:) Że mamy swe wyspy On Ona i taką we dwoje wtedy czas jest ich:) latają z aparatem, idą nową ścieżką na ten sam szczyt w górach:) czy wynalezli inny park bo lubią sacery:)

Gość Inphinity
Coś mi się nie wydaje, żebym był "ciotą", jak to pseudointeligentnie wywnioskowałeś, posiłkując się żałosnymi stereotypami. Dziwne, jakoś kobiety interesują się mną, więc może lubią takie "cioty"?:D Idź połóż się spać, chyba nie wytrzeźwiałeś po wczorajszym piciu, jeśli uważasz, że nie można zrobić czegoś dla drugiej osoby, bo jest się "ciotą". Śmiech na sali.

Gość ...---...---...
pocieszaj sie dalej :D

Gość Inphinity
"Pocieszać" to my się dziś razem będziemy:D Spadam kolego, bo czasu mało, a na niekonstruktywne dyskusje czasu szkoda:)

Ma rację. Nic tak nie udowania Miłości jak czyny i słowa To zawsze musi iść w parze:) Związek to współistnienie ja tobie Ty mnie a nie tylko jednio:)