Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llllljjj

dlaczego mężczyźni nie chcą się żenić ??

Polecane posty

Gość llllljjj
no jasne ze pogadamy!!!ja bede tu zagladala

Gość calineczka1986
misiowi pizamke ktora bedzie mial u mnie w mieszkaniu =)

Gość llllljjj
:) to idziemy juz chyba spac? i snijmy o naszych lubych

Gość calineczka1986
a TY CO KUPUJESZ MILOSZOWI?

Gość llllljjj
Dobranoc!! mam nadzieje ze nikt nas tu nie ochrzani na tym forum jutro

Gość calineczka1986
ja zawsze jestem pod tym nickiem!!!!!a TY?

Gość llllljjj
nie wiem jeszce co mu kupuje :)

Gość calineczka1986

Gość llllljjj
ja tez. czasami jeszce pod nickiem va_neska

Gość calineczka1986
MILUTKICH SENKOW!!!!

Gość llllljjj
pewnie jutro bedzie tu pelno podszywaczy :(

Gość llllljjj
Dobranoc:):)::)niech Ci sie przysni ukochany!

Gość o mamusiu
DOBRE!!! Uśmiałam się tak że aż mi łzy pociekły - dziewczyny! powinnyście pisać scenariusze do telenowel brazylijskich... a już najbardziej powalił a mnie teoria - jak mu ograniczę seks, w szczególności oral to na pewno się ze mną ożeni !!!! Boshe... typowy schemat łapania męża - dać mu trochę niech zobaczy że fajnie, potem przestać i napomykać że po ślubie będzie lepiej a jak to nie poskutkuje to złapać go na dziecko... G E N I A L N E !!!

Gość llllljjj
witaj calineczko!! ja dzis jestem tylko na chwilke bo wybieram sie do pubu z moim chlopakiem zaraz. dzis spedzilismy ze soba cały dzień. rano bylam z nnim u lekarza pozniej bylismy u niego, jakos tak sam nam wszedl na jezyk temat slubu, ja plakalam przy nim a on mi tlumaczyl ze woli poczekac musi pracowac, a z reszta czy tak jak jest teraz nie jest nam dobrze? ze moze nie bylibysmy tacy romantyczni jakbysmy razem od razu mieszkali. takie rzeczy między innymi mi opowiadal, a jak zapytalam sie go co by powiedzial na to jakbym zamieszkala sama to wiesz co mi odpowiedzial? ze wtedy to on juz nie mialby motywacji zeby sie do mnie wprowadzac bo by przychodzil przeciez codziennie! i czasami tez zostawal na noc. tak mi powiedzial. :(

Gość llllljjj
widze ze wszystkie Ci tu zazdroszcza szczesliwego zwiazku z facetem bo nawet topik zalozyly. nie przejmuj sie wogole!! juz podalam do usunięcia :)

Gość pomaranczowsza
osz kurde, nie moglam sobie odpuscic i wrocilam, zeby zobaczyc co te dziewoje jeszcze nie nawipisywaly :D patrze a tu 14 stron :D i albo to autentycznie jakies geniuszalny blef, albo te kobitki faktycznie istnieja ... a na pytanie dlaczego faceci nie chca sie zenic wystarczyloby jako odpowiedz podsunac ten topik :D juz tam nie wglebiac sie w glebsze filozofie :D swieczke dala facetowi na urodziny, dobre ;) pozdrowienia i powodzenia dzieweczki ❤️

ja sie tym topikiem w ogole nie przejmuje wiadomo tak jak to ktos napisal czesto na forum wchodzi mnostwo lasek ktore sa puste jak nie wiem co i to one zazdroszcza mi ze mam super faceta !!!!no i maja czego -to sie zgadza ja sadze ze moj zwiazek z grzeskiem nigdy sie nie skonczy bo obydwoje bardzo sie kochamy a co mowia inni o mnie i o grzesku to tak szczerze mam gdzies!!!wazzne ze my jestesm razem szczesliwi i ze nam sie udaje jak do tej poryprzynajmniej!!!!a w takim razie zycze fajnej imprezy w pubie ja siedze sama ale juz jutro ok 22 grzesiek do mnie przyjezdza =) i to znaczy ze spedze juz za jakies 24 niesamowite godziny z miskiem!!!! pozdrawiam :*

Zaczynam się obawiać, że one istnieją naprawdę ;p Pomarańczowa ja jakoś też nie mogłam się oprzeć temu żeby tu nie wrócić. :) O tak ! zazdrościmy! zdrowego podejścia do związku .. Taka mała rada. Dziewczyny usiądźcie przeczytajcie ten topik od deski do deski a myśl czemu faceci się nie chcą żenić nasunie się sama.

Gość llllljjj
Witaj Calineczko!!!! :) fajnie ze Grzesiek dziś przyjeżdża. Będzieci mieli fajny weekend. pomaranczowa - jakbys troche ruszyla glowa to bys wpadla na to ze wiele jest takich osob jak my z calineczka, a nie rozumiem dlaczego pomysl ze swieczka byl zly. poprostu nie wiedzialam co mu kupic to kupilam album do zdjec i świeczkę z której bardzo się cieszył. więc nierozumiem o co ci chodzi. fajnie ze tu wróciłyście jednak : Nie rozumiem cie zona mundurowego dlaczego mowisz ze Calineczka ma niezdrowe podejscie do związku? może to wyjaśnisz jak przypadkiem sie tu pojawisz...? A w czym tkwi mój problem? - w tym że jestem za bardzo zazdrosna o mojego chłopaka. Lecze się z tego, pracuje nad sobą. i mam nadzieję że będzie lepiej!

Gość llllljjj
czy jestes moze na forum Calineczko1986???

Gość do calineczki
to raczej ty jestes pustak

Gość maria-1951
lepsze kreski jak żona

Gość llllljjj
slyuchajcie !! rozmawialam dzis osoba mi bliska, tzn pewna pania z ktora sie przyjaznie i wyjawila mi sekret mezczynz, seks oralny oddala tak mi powiedziala, tzn ze jak kobieta za czesto robi facetowi dobrze to on sie mniej stara. To prawda dziewczyny nie wierzcie ze jest inczej!!

Gość llllljjj
sorry za literówki

Gość llllljjj
noi co Wy na to? czekam na ataki :P

mężczyźni nie chcą się żenić bo kobietyu są zbyt łatwe? byc może cos w tym jest.

Gość B77
DLACZEGO NO WLASNIE DLACZEGO??