Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myślicie

Płyn do higieny intymnej na wągry, pryszcze

Polecane posty

Gość co myślicie

Słyszałam że płyn do higieny intymnej usuwa wągry. Co o tym myślicie?? Jak wpływa na cere? Z góry dzieki za odpowiedzi :*:*

To prawda,że płyn do higieny intymnej leczy wypryski.Miałam kiedyś na ramionach jakąś wysypkę i przemywałam właśnie płynem.Wszystko poschodziło ładnie.Teraz też myję buzie i nigdy nie miałam takiej ładnej cery.Naprawdę to działa.Polecam również żel do mycia ciała Tołpa do skóry tłustej.Myje nim całe ciało i twarz też.Nic po nim nie wyskakuje nawet przebarwienia wszelkie zniknęły :)

Gość co myślicie
A miałas problem z cerą?? Tzn wągry, wypryski?

Gość co ci się śniło
a który płyn stosujecie? jakiej firmy?

Gość a co to za nowina
prawdziwa?????

ja też spróbowałam zachęcona opiniami na forum bo akurat skończył mi się preparat do mycia twarzy a że kosztuje aż 25zł postanowiłam wstrzymać się z kupnem i spróbować płynu intymnego. myłam kilkanaście dni i cera tylko mi się pogorszyła, od tego czasu wolę nie experymentowac i nie oszczędzać na mojej cerze tymbardziej że sporo czasu i pieniędzy kosztowało mnie jej wyleczenie. od kilku lat używam tylko preparatu Lubex kupionego w aptece. kosztuje 25 zł ale jest bardzo wydajny - wystarcza na kilka miesięcy. samo mycie (przez pienienie kilka minut) bez stostowania dodatkowych środków na trądzik daje widoczną poprawę.