Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niski_facet

A może teraz poruszymy temat niskich facetów

Polecane posty

Gość niski_facet

Jest na akfeterii od groma tematów związanych z niskimi kobietami, ale nikt nie porusza według mnie poważniejszego problemu niskich facetów. Bo zauważcie że każda kobieta zarówno ta niska jak i wysoka zawsze ma powodzenia u facetów. Po prostu niektórzy lubią wysokie, a niektórzy te niskie, filigranowe. Niski facet z kolei zawsze będzie miał przesrane bo praktycznie żadna kobieta (nawet ta niska) nie chce takiego kurdupla. Sam jestem bardzo niski i powiem wam że łatwo nie mam. Przez mój wzrost mam praktycznie spiepszone życie a w szczególności w sferze miłosno uczuciowej. Lada dzień kończę 22 lata a nigdy nie miałem dziewczyny (głównie przez mój wzrost). Tylko proszę nie wyzywajcie mnie od kurdupli i debili bo tego to ja już zdążyłem się nasłuchać od wielu kobiet. A większość ludzi uważa że jak koleś jest niski to musi też być niezbyt mądry. Także zakładam ten temat w szczególności dla niskich facetów, oraz kobiet które są związane z niskimi facetami, aczkolwiek takich kobiet prawie w ogóle nie ma. No bo weźcie na logikę jaka młoda normalna kobieta chce być w związku z takim kurduplem, z takim zerem. Wzrost u faceta to podstawa i aż nie mogę w to uwierzyć że brakuje tutaj takiego wątku. A zatem go zakładam!

Gość a ile masz wzrostu

Gość liliiiiiiiiiiiiiiiii
nie lubie niskich......dziewczyna niska taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak facet nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość malagga
a ja lubię niskich

Gość klikajcie
Myślę że większą popularność zdobyłbyś w dziale uczuciowym. :P

Gość pf
ja tez nie lubie niskich, nie uważam ich za głupków ale po prostu tacy mnie nie pociągają.. :P

Gość o niskich facetach bylo
bardzo duzo, bez sensu jest dyskusja, io z tego nie urosna. Musza swiatu pokazacjak najwiecej innych atuty a nie patrzecc w lustro i zrzedzic , bo to niemeskie zdecydowanie i gorsze niz niski wzrost

Gość stańczyk wróciłeś
?? i dodałeś sobie 1cm dla niepoznaki:D ;) ?

Gość malagga
to nie rozumiem, w czym problem, jakbyś miał 150 to tak, jakis problem. Mam wielu kolegow o tym wzroscie, moze i maja jakis kompleks ale tego nie widac, maja powodzenie, są seksowni

No i co z tego jak sie zakocham w lasce i będę darzył ją uczyciem, skoro ona i tak mnie oleje i grzecznie powie żebym spierdalał. Dla takich kurdupli jak ja miłość i sex są niedostępne !!!

Gość o niskich facetach bylo
wiesz co - facet, dla ktorego najwazniejszym tematem zycia jest jego wyglad jest bez-na dziej- ny, nawet jesli ma 2 metry. Nie kompromituj sie zakladaniem takiego tematu.

Gość na pewno już
na tym topiku jest stańczyk:-D:-D:-D pozdrawiam :-D

Ale to cholery jasnej dla mnie wygląd nie jest najwazniejszy. Mnie żadna laska nie chce bo jestem niski. Jaki bym nie był z charakteru to i tak jestem od razu przekreślany. Mogę się zesrać a laski mieć nie będę! Przez wzrost !!!

Gość kkkkkkkkkkkkkkkk
do niski facet, ha ha ha niemartw sie jak bedziesz miec gruby portfek to kazda polka cie pokocha he he he wszystkie kobiety sa materialistki, i wtedy wzrost niema dla nich najmniejszego problemu nawet rozmiar wacka he he he

A mylisz się! Jak facet jest aseksualny i niski to kasa nie robi. Kasa może i liczyła się kiedyś, ale teraz najważniejszy jest wygląd i wzrost. Oczywiście u faceta! U kobiet wygląd nie gra aż tak dużej roli jak u faceta! Taka jest prawda !!!

Gość zaskroniec
e tam, niski facet za to ma duży korzeń i tym może wszystko nadrobić w, jakże ważnym łóżku. A' propos wysokich: wysoki jak topola a jajka jak fasola.

Gość laskaaaaaaaaaa
a tam pierdolisz jestem zajebista suczka i nie interesuje mnie wygład faceta ani wzrost, wiek, tylko jego portfel:)

Gość a ja mam 198cm
:)

Gość 7398
to masz przejebane kolego zadna cie nie ze chce hehe masz po prostu przejebane na calej linni:) pozdro

Gość duży do nieba a głupi
jak trzeba.:D

Gość zaskroniec
wg mnie niski facet to poniżej 168cm, a kurdupel to poniżej 160. Kto ma inne spojrzenie?

Gość niski musisz miec jakis
inny feler, bo nizsi faceci maja fajne laski, chyba slepy jestes. Zajmij sie czysms pozytecznym, jak na faceta przystalo. a nie labiedz bez sensu.

Dobra koniec już na mój temat. Założyłem ten wątek i mają w nim pisać inni niscy faceci (o ile w ogóle są, wiem że jestem unikatem bo takich 170 cm naprawdę jest bardzo mało). Ale jak ktoś ma podobny problem do mojego to niech pisze. A ja na swój temat już skończyłem! Laski mieć nie będę bo się do tego nie nadaję. Prawdę mówiąc zaczynam mieć to poamału w

Gość a mój facet ma
tylko 173 cm wzrostu :P ja mam 164 więc nawet to nie wygląda tragicznie ale za to ma wielkiegoo ....... ;) a ci wysocy mają takie malutkie i cieńkie ptaszki :P wiem bo sprawdzałam i takich i takich :D także jeden plus już masz ;) pzdr

Gość zaskroniec
Informacja dla małorozeznanych: akceleracja- zjawisko dot. przyspieszonego rozwoju, mówiące, że co 50 lat następuje zwiększenie średniego wzrostu populacji o 10cm ze względu na poprawę warunków socjalno-bytowych. 170cm w roku 1956 to był wzrost wielkoluda, a w 2006 to wzrost niskiego. Osobiście sądzę, że wysocy to paralitycy nie mający szans ze średnimi i niskimi ani w łóżku ani na stoku narciarskim ani, ani, ani ; i czym tu się podniecać. A wysokie kobiety, to chodzące kościotrupy, ani cyc, ani pic, tylko kości. Wolę normalne(średnie) i to z kochanym ciałem.

Gość zaskroniec
cyt.: a mój facet ma tylko 173 cm wzrostu ja mam 164 więc nawet to nie wygląda tragicznie ale za to ma wielkiegoo ....... pytanie: no to pochwal się ile penis Twojego 173cm faceta ma długości i średnicy u nasady? Ocenimy czy jesteś godna uwagi. Pochwal się jaki rodzaj seksu preferujesz.

Gość mam to samo.k.k
do niski facet nie łam się!! ja tam lubie niskich,sama jestem niska...i ostatnio dostałam "kosza" od niskiego :(...ehh...ciężkie życie

Gość magda28w
DO niski_facet!!! Ja mam 186 cm i miałam niższego faceta od siebie o 10 cm, może nie wyglądaliśmy fajnie ale uważam że wzrost nic nie ma do rzeczy tylko charakter.Teraz mam męża wyższego i jest spoko.Ale napewno wzrost nic nie ma do tego że jestes samotny! Mam kolegę co ma 164 cm i ma 23 lata a miał już chyba ze 20 dziewczyn.Może poprostu nie spotkałeś odpowiedniej dziewczyny i tyle.Pozdrawiam cię:)