Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupa smoka

przyklapniete wlosy

Polecane posty

Gość dupa smoka

mam dlugie , gladkei wlosy i pewien problem wlosy zaraz po wysuszniuu robia sie takie przyklapniete obrzydliwie przylizane pianki nie dzialaja tylko przetluszczaja mi wlosy moze jakis dobry zel ???

Gość _pola_
ja susze glowa w doł, ale mam cienkie wlosy i szybko przetłuszczajace sie i tez mam problem przyklapnietych:o chyba nic nie pomoze. shamtu tez nie pomaga:(

Gość dgjtyjhdyh
glowa w dol + pianka myslałam o jakims dobrym zelu z welli??? :(

Gość dgjtyjhdyh
czasem zdaje mi sie ze mam za zadrowe wlosy tzn. poprostu sa takie ciezkie , gladkie. lsniace

Kuracja naturalnym szamponem - cynk od dermatologa /\"Szampon bezdetergentowy z mydlnicy\"sklepy ekologiczne, Herbapol i sklepy z kosmetyką naturalną, uzywać odstawiając WSZYSTKIE detergentowe na trzy-cztery tygodnie/, Mertz Special do łykania - włosy stają się mocniejsze i lepiej sie układają . Nie uzywać ciężkich odzywek, lepsze są delikatne spraye typu \"jedwab w płynie\". Można suszyć suszarką z nasadką-grubą szczotką i żadnych nabłyszczaczy ani żeli. Mnie pomaga - mam proste włosy do połowy pleców. Jesli chcę, żeby układały sie wyjątkowo \"obficie\", skręcam na noc w węzeł na karku gumką. Rano roztrzepuję i przesuwam przedziałek.

Gość upupupupuppp

powinnas je wycieniowac,tzn sciac \"schodkowo\" radze jednak wybrac sie do dobrego fryzjera

Tez mam ten sam problem z włosami. Nie mam zbyt grubych włosów,proste, długosc-do łokcia, nie farbowane Nie uzywam pianek żeby nie obciazac zbytnio a i tak sa klapniete. Jedynie jedwab na końcówki, inne odzywki - tylko do spłukiwania. Włosy mam zdrowe, nie rozdwaja sie. Susze braunem volume & style. Ale zawsze efekt jest 2-3 godz, później zbyt ,,ulizane,, :)