Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakładka

Kręcone włosy - jakie fryzurki?

Polecane posty

Gość zakładka

Dziewczyny macie może jakieś pomysły jak ściąć lub podciąc kręcone włosy żeby ładnie sie układały? Mi mimo odżywek przy długich włosach robi sie "szopa":) i niestety w rozpuszonych włosach wyjść nie moge praktycznie... Może jakieś wskazówki co robić?

Gość kumarynka
ja tez tak mam!radze dobrze wycieniowac i prostowac:D

Gość KASIAA77
TYLKO NIE PROSTUJ..TO OKROPNIE NISZCZY WLOSY I PO TYM TO BEDZIESZ MIALA SZOPE......JA MAM DO PASA KRECONE I NIE MAM SZOPY,BO UZYWAM ODRZYWKI BEZ SPLUKIWANIA I POZNIEJ PIANKA DO KRECONYCH

Gość figzina
hmm....ja mm krecone, uzywam pianki do wlosow nablyszczacza, wlaosy susze suszarka z dyfuzorem....czasem tez sa "szopiaste" ale raczej ukladaja sie calkiem niezle....kazdemu sie podobaja ;)

Gość KASIAA77
i nigdy nie uzywam suszarki bo po niej mialabym szope

Gość figzina
po suszarce z dyfuzorem i odpowiednich kosmetykach loki sa jescze ladniejsze...

Gość KASIAA77
na mnie to nie dziala nawet po wyjsciu od fryzjera mialam szope i jakies proste .....suszarka

Gość kumarynka
ja bede sie upierala przy wycieniowaniu wlosow.kiedys tez mialam szope bo loki byly za ciezkie zeby sie mogly krecic. ja swoje prostuje, mam zdrowe blyszczace wlosy i wcale nie zniszczone. po prostu trzeba uzywac dobrych odzywek!sa teraz w sklepach specjalne preparaty ktore chronia wlosy przed goracym powietrzem czy to z suszarki czy to z prostownicy

Gość zakładka
Ostatnio prostowałam włosy i dwie koleżanki z pomocą dwóch prostownic robiły to przez 40 min... włosy owszem wyglądały ładnie ale ja niestety jestem leniwa..:) i nie wyobrazam, sobie wstawania codziennie rano godzine wczesniej, żeby wyprostować włosy:/ Próbowałam już różnych odżywek, jedwiabiu, pianki ale efekt i tak nie jest zadowalający niestety:/ może obetne się na łyso to będzie bez problemu..:) dzieki za wszystkie rady dziewczyny:)

Gość krispinka
moze zastosuj jescze zel do nich, choc nie polecam, ale on obciazy troche wlosy i nie beda sie tak puszyc....ja tez mam krecone....rozczesuje je po umyciu nakladam odzywki bez splukiwania, bo wlosy i tak sa suche.....nastepnie pianka do wloso i susze je suszarka z dyfuzorem, czasem uzywam zelu, ale bardzo rzadko, do tego nablyszczacz z joanny, nie jest drogi....jedwab na koncowki......jak mnie wkurzaja to nawet lakierem probuje je ujarzmic, nie zawszze jest ok, ale przewaznie to ja wygrywam a nie one ;)