Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

turlaj dropsa do Betlejem

DO ROBOTY!!!!!!!

Polecane posty

A te bzdury o fanclubie to nie wiem skąd Ci się wzięly------>wziely mi sei z Twojego zainteresowania pewnea osoba;) przeprosze jak bede wiedzial ze to nie Ty;) i jak przestaniesz soebi jaja ze mnie robic pod innymi nickami

Nie ma sie czym chwalic------>no pochwal do skromnych raczej nie nalezysz;):D

pod jakimi nickami wg Ciebie robię sobie z Ciebie jaja😠 Ja tez mogę powiedzieć,że ta pomarańcza,która po mnie niedawno jeżdzila to TY:P Udowodnij,ze to nie TY!!!!!!

wiesz co ? ta rozmowa chyba raczej jest bezprzedmiotowa:D:D:D Tak! przyznaję; nie jestem hipokrytką:P Coś w tym złego? Co za głupi kraj!!!

Udowodnij,ze to nie TY!!!!!!------>mimo ze straszny cham ze mnie to jednak wszyscy wiedza iz moje chamstwo ma swoje granice;);)

wiesz co ? ta rozmowa chyba raczej jest bezprzedmiotowa------>nalegam:P:P

hmmmm ...za to ze mnie chamka nad chamkami; tak? To chciałes powiedziec? Nie pierwszy raz w takim razie:O Wiesz co ? w realu nikt nigdy tak się do mnie nie odezwał i nie odezwie !!!! Za ta chamkę notabene też mnie nie przeprosiłeś:O To przecież w końcu tylko net;) Obrażaj mnie do woli,jeśli łaska:D:D:D

hmmmm ...za to ze mnie chamka nad chamkami; tak? To chciałes powiedziec?------>o co Ci chodzi!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba mamy klopot ze zrozumieniem,nie pierwszy zreszat raz wiec tlumacze jak dziecku.zapytalas dlaczego ta pomarancza to nie ja-mialem udowodnic wiec udowodnilkem w ten sposob ze .... JA jestem strasznym chamem ale moje chamstwo ma pewne granice a tej pomaranczy(stanczyka) nie!!!! teraz pytam czego jeszcze nie rozumiesz??

a na co nalegasz,bo nie kumam:O ? Ja mam Ciebie przeprosić????? No nie!!! To już szczyt bezczelności!!!!:P:P:P:P

a niby skąd mam wiedzieć,ze Twoje chamstwo ma jakieś granice,hę? udowodnij!!! To nie było w stylu stańczyka; nigdy nie był aż tak chamski. A Ty skoro uważasz,ze nie masz mnie za co przepraszac to sorry Winnetou!!!!:P

a niby skąd mam wiedzieć,ze Twoje chamstwo ------>wystarczy przeczytac pare moich chamskich postow,a juz nie raz mialas okazje;) to Ty chyba nie czytalas niektorych postow stanczyka:D:D:D:D:D zwlaszcza tych ktore zostaly opd razu usuniete;)

wszystkie posty stańczyka znam i wcale nie były aż tak chamskie,a niektóre nawet zabawne np. ten :gdzie znależc dziewczyne??...do dzisiaj mnie śmieszy:D:D:D Pokaż mi teraz moje chamskie posty:)

to moze Ty jestes stanczykiem jak tak dokladnei znasz jego posty:D:D:D:D:D

nie no :O to naprawdę TY??? Nie poznaję Cię!! 🖐️ Dobranoc,pchły na noc;) Może powiesz chociaz na koniec co ta 3 ręka oznacza;), bo mówiłeś kiedyś,ze to nie ręka:D;)

chyba jednak jestes naruszany---->nierozumiem co to znaczy czego nie rozumiesz? naćpany jesteś czy co:D ?

nie odpowiedziałes na zadne pytanie i mnie nie przeprosiłes!!! Więcej z Tobą nie rozmawiam!!! Mówię serio!!!! 🖐️

o kurwa ale pozno tzn. wczesnie. kosmatych snow;) zreszat tego to Tobie chyba niemusze zyczyc i i tak pewnei zawsze masz:D:D:D

nie wiem o jakie pytanie chodzi a co do przeprosin to juz wyjasnialem.jak mnie przekonasz to.... teraz spadam spac bo wstaje za 5h 🖐️