Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

leonora

Obgryzający paznokcie wpisujcie się!

Polecane posty

Gość jgobiugbyt
ja obgryzałam i przestaąłm pozniej zaczelam uzywac odzywek sally hansen i mam piekniusie pazureczki :-)

Gość Monini
wspolczuje wam, bo wiem z historii kolezanek jak ciezko jest wyjsc z tego nalogu, moze pomoze wam fakt, ze to wyglada po prostu okropnie, jak taka kobieta czy mezczyzna gryzie sobie paluchy, u dzieci mozna to jeszcze zniesc, choc uwazam, ze wynika to z zaniedbania rodzicow, ale u doroslych, szczerze - totalne obrzydzenie, biorac pod uwage, ze chyba raczej nie myjecie rak przed kazdym obgryzaniem zycze powodzenia w walce :)

Ale jecie czy wypluwacie? Bo jak jecie to przynajmniej białko się nie marnuje! Obieg wtórny! :P

Gość wrecc
ja obgryzalam do 21 roku zycia ! teraz od poltorej roku nie obgryzam i mam swoje ladne dlugie paznokcie! wszyscy mi zazdroszcza i sie dziwia nawet ze nie rozdwaja mi ise czy lamia paznokcie dzieki temu obgryzaniu sa terraz idealne heeh

Gość oooooooooooooooo
Pierwszy raz przestalam obgryzac chyba w wieku 15 lat, ale to wraca, sa miesiace ze nie obgryzam i mam sliczniusie paznokcie, ale jak juz zaczne to lece i paznokcie i skorki. Najgorzej jest nie obgryzac jak sa krotkie, dlugich nie obgryzam bo sa za twarde, ale jak juz mi sie złamie to ciagnie mnie strasznie. Wiec teraz od jakichs dwoch tygodni nie obryzam po dosc dlugim czasie obgryzania. Ale wiem ze to i tak zawsze we mnie zostanie i kiedys znowu zaczne obgryzac...