Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jakas sobie ja

samotne/samotni ile macie lat ?

Polecane posty

Gość pewnie najstarsza
31 lat mam , buuuuuuuuu :(

Gość prawie samotna
ja mam 34 lata

Gość 22
zawsze sam.. chyba się do tego przyzwyczaiłem, i to jest właśnie najgorsze

No niby się człowiek przyzwyczaja .Ale jakos nie do konca:P To nie jest kwestia oglądania seriali i nierealnych marzeń.Troche tego sparzenia na pewno.Bo po każdej porażce robi sie człowiek ostrożniejszy.Ale i bardziej wymagający. Po 7 latach związku mój eks okazał sie byc niezłym skurwysynem.I chociaz nie chciałabym do niego wrócic , to bolesna prawda jest taka , ze pod niektórymi wzgledami trudno mu dorównac:o Ostatnio to sobie uświadomiłam:o

Gość caarmen
Mam 24 lata i jestem sama i zadowolona:)Już sie przywyczaiłam do tego;)

Gość ja mam86
dlaczego faceci nie zwracają uwagi na grubsze dziewczyny czy to znaczy ze jesteśmy gorsze.

Gość 27
samotnosc jest calkiem mila, wreszcie moge robic to na co mam ochote i nie przejmowac sie zrzedzeniem...no i kasy mniej mi idzie na babskie zachcianki :P

a mnie jakby więcej na te zachcianki , bo mam ich też więcej:P mnie sie grubasy nie podobaja i nie mam do nikogo pretensji , że jak wazyła >80 kg to się mna nie interesował.Teraz jak patrzę na zdjęcia , to chyba nie za bardzo było widać rysy twarzy.poza tym miekkie ciało jest nieładne i nieatrakcyjne moim zdaniem.Ale ja jestem fanka patyczaków, mogę sie mylic:P

Gość 27
gdybys byla facetem to tez by Ci szlo mniej :P ale za to na moje wydaje ile chce hehehe

Gość caarmen
Jeżeli mam być z kimś aby tylko i wyłącznie być?To wolę być sama:) Teraz jest propagowany kanon piękna:szczupli, ładni, i bagoci. Nie zapominajmy jednak, że to My powinniśmy dobrze czuć się i podobać sie sobie:)Ja jestem szczupła i się sobie podobam:)i to najważniejsze;)

:D pewnie by szło mniej:) za to mniej na jedzenie wydaje , nikt mnie nie obżera. Chociaz to akurat niestety , bo lubie karmic ludzi.Dlatego dzisiaj zaprosiłam przyjacióół nakolację:)

Gość prawie samotna
co to znaczy przyjaciół

Gość prawie samotna
jaki według Ciebie pwinien być przyjaciel

Bliskie mi osoby , na które moge liczyć.Choć nie wolne od wad:)

Gość taka jakas sobie ja
co do dziewczyn które maja 17-20 lat , to mysle ze jeszcze sporo przed Wami wiec nie ma sie co przejmowac. Wiem ze byc moze nawiazywanie do wieku jest bez sensu bo podobno miłosc moze byc w kazdym wieku i itp. ,ale takie rzeczy to tylko w romantycznych filmach .Realia sa chyba inne , chodzi mi tu też o mentalnosc facetów. Jak jakiegos poznaje to niby jest ok , ale jak sie dowiaduje ze mam 25 lat to ucieka gdzie pieprz rośnie , jakby bał sie ze teraz moim głównym celem jest schwytanie męża. Wola młodsze , które jeszcze o tym nie myśla. Poza tym moje koleżanki są juz zamężne , maja dzieci itp. to wszystko mnie tak jakos dzisiaj dobiło.Na codzien tyle o tym nie mysle ale jak dostaje zaproszenie na kolejny niedzielny obiad od kolezanki i jej męża to jakos mi tak smutno...

Gość Motyl*25
kobiety nie załamujcie isę ja poznałam miłość zycia mając 23 lata.

Gość 27
oooo to ja bym Cie obzeral :P Aravo

Gość caarmen
taka jakas sobie ja---------->Jesteś jeszcze młoda;)nie masz sie czymś przejmować:)25 lat to fajny wiek:)

Ciotka, jesli to Ty mnie podpuszczasz , to juz ja Ci histroie w kompie sprawdze:P:P Chyba naduzywam tego słowa\"przyjaciel\" , ale mam spore grono bardzo bliskich mi osób, chociaz część z nich jest daleko i kontakt osobisty jest rzadki.Ale pamiętamy o sobie i możemy na siebie liczyc. mam 2 nbajblizsze przyajciółki i przyajciela. ale definicji nie podam.Po prostu wiem , ze to sa te osoby. Chcociaz czasami tak trudno ze sobą wytrzymać....

Gość prawie samotna
problemy przychodzą dopiero gdy się ma swoją rodzinę

Gość faceci nie patrzą na grubsze
to nieprawda ja nigdy gruba nie byłam, ale mam typowo kobiecą figurę i trochę tłuszczyku tu i ówdzie i jak poznałąm mojego męża, to on oderwać oczu ode mnie nie mógł. nie gapił się chamdsko,nie, ale póxniej mi wyznał, jak już bylismy razem rok, żejak mnie zobaczył, to byłam niczym dla niego zjawiskowa kwintesencja kobiecości :-D a przedtem miał chude i bez biustu wieszaki - dosłownie

Nie to ładne , co ładne , ale co sie komu podoba ja wyraziłam swój pogląd , podobają mi sie wychudzone kobiety:) ale po pierwsze , ie jestem facetem , po drugie- moje zdanie nic nie znaczy przeciez , bo jestem zupełnie obca osoba i nawet nie widziałąm tej dziewczyny , która to napisała

Gość 27
ahhhh ja to bym sie napasl u Aravy :) dobrze ze nie znamy sie heheheh bo bym nie mogl chodzic pewnie jesli tak lubisz ludzi karmic

27- muszę miec jeszcze czas:) a ostatnio z tym krucho:) i naczelni zjadacze daleko:( niemniej jednak naleśniki mogę zawsze i o każdej porze smażyć:)

Gość 27
nalesniki dobra rzecz :) kakao sie zrobi jeszcze ewentualnie i mozna zyc

Gość 24 lata
i tez jestem samotny :( 🖐️

Gość taka jakas sobie ja
a jak to było do tej pory ze zwiazkami u WAs>? jestescie samotni od dawna , macie problemy ze znalezieniem tej drugiej połowy ? bo ja mam wrazenie ze mi juz przeznaczona jest ta samotnosc :(

Gość ja mam86
na mne żaden facet nigdy uwagi nie zwracal a jak już to po to żeby mnie wyzywać jast to strasznie przykre i pewnie nic się nie zmieni nie ma się co łudzić oni wolą chude. A ja niestety do nich nie należe

Gość szi ze lakiii
tu schudnij grubasie :p