Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ubieraja

ubrania ciazowe, jaki rozmiar nosicie, od ktorego mieisaca?

Polecane posty

Gość ubieraja

Ja jestem w 18tygodniu ciazy, przestalam miesicic sie w normalne ciuchy ok 4 tg temu- postanowilam ze od razu kupie ciazowe spodnie, nie bede wydawac na zwykle ubrania o rozmiar wieksze, bo pewnie po porodzie i tak wroce do ciuchow sprzed ciazy od razu, a ciazowe bede miala na 6 miesiecy:) mam tylko wrazenie ze te ciazowe ciuchy maja zawyzona numeracje- bylam przekonana, ze np s to jest normalne s z wyprofilowanym brzuszkiem.. a tu klapa:( ja nosze ciazowych xs

Ja nosze już od kilku tygodni(teraz jestem w 20tc) i nosze rozmiar M...Przed ciążą nosiłam 40-42.

Przed ciaza nosilam rozmiar 36-38. Teraz, w ciazy mieszcze sie w xs ( numeracja ze sklepow ciazowych )

Ja ubrania ciążowe noszę od ok.5 miesiąca ciaży ... wprawdzie mieściłam się jeszcze w moje stare ubrania ale w tych ciążowych czułam się swobodniej. Przed ciążą nosiłam rozmiar 36-38 a ubrania ciążowe kupiłam w rozm. S i noszę je nadal a obecnie jestem w 28t.c.

Gość aileens
a ja spodnie ciazowe nosze od 6miesiaca, ale dodam ze kupilam ich 2 pary tylko. Jest w nich duzo swobodniej ale i tak mieszcze sie jeszcze w dzinsy sprzed ciazy :) bluzki ciazowe mam rozmiar s, spodni tez, ale dodam, ze sa luzne