Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perelka89

on chce a ja nie

Polecane posty

Gość Perelka89

mam problem sama z soba.. chodzi mi o to ze od jakis 2 miechow mnie nie ciagnie do sexu z ukochanym.. a on by mogl codziennie 2 razy dziennie ;/ co ja mam zrobic ze soba.. aha gdy nawet chodzi dogadzanie sobie to ja odmawiam a jak zrobi mi na sile to jestem zadowolona.. co jest nie tak?

Gość cvxer
Żyj w czystości

Gość Perelka89
tylko ja bym chciala mu dogodzic, ale cos mnie odpycha od tego.. nie boje sie wpadki bo biore tabletki.. ;(((

Nasuwają mi się dwie odpowiedzi. Albo tabletki zmniejszają Twoją ochotę na seks, albo masz mniejszy temperament od partnera. :)

Gość Perelka89
no ja tabletki biore od maja.. a dopiero teraz tak mnie naszlo.. tak.. on ma duzo duzo wiekszy temperament ale teraz jest o wiele gorzej z mna niz wtedy.. :(

Gość moze kiedys
bylas ofiara przemocy seksualnej i teraz podswiadomie dazysz do odegrania tego ze swoim facetem, wzbraniasz sie zeby cie bral sila bo tak cie tylko podnieca

Gość aniaolek1986=
oj biedactwo z Ciebie!!!!!chcialabym miec takie problemy ;) pozdrawiam a i proponuje odstawic tapsy i wszystko wroci do normy -bedziesz miec ochote na seks!!!!a prezerwatywy na serio wystarczaja zeby nie miec dzidziusia ja jestem tego najlepszym przykladem -kochamy sie z moim chlopakiem od ponad dwoch lat i uzywamy tylko gumek i nie mamy bobaska =) ale to kwestia czasu, bo tak za 3 latka napewno odstawimy gumki...

Gość zmien metode antykoncepcji
idz do gina powiedz mu o problemie. Zmien tabletki lub przejdz na całkiem inną metode antykoncepcji. U mnie było tak po Diane35 po Microgynonie21 było ciut lepiej,a teraz nie biore zadnych tabsów i mój facet wreszcie chodzi z lekkim workiem :-)

Gość Perelka89
no ja mam mickogynon21 tylko ze ja biore je od czerwca moze przez to ze moj organizm sie juz do nich przyzwyczail i jest tak a nie inaczej.. ale dzieki za podpowiedz:):*

Gość Perelka89
# moze kiedys.. nie nie bylam ofiarą gwałtów i nie mialam takich doswiadczen w przeszłości.. #aniaolek86 ja tez mam rpzyklad ze mozna wpasc z gumka bo moja kumpelka wpadna w gumce i jeszcze wedlug jej obliczen w okresie nieplodnym? wiec sory do gumek nie mam takiego zaufania.. aha i zycze Ci szczescia w gumkach bo biorac tabletki i tak mowiac sex bez gumki jest w iele bardziej przyjemny niz z nia... wyprobuj dobrze Ci radze..a Twoj chlopak bedzie zajebiscie zadowolony :)

Szanowny Pan Bum, Na kolana padam dziękując za trafną oceną moje upodobanie.. tyle lat żyję i nie dotarłby do mnie, gdyby nie Twoje wnikliwość! Ohhh Guru mój, kłaniam się u Twoje stóp.. jaka drogo oświecenia.. Dlaczego tutaj a nie wprost, na jednego moje postów? Szukaj a znajdziesz?.. Co za mądrość.

a ja mam odwrotnie, ja moge piec razy na dzien, a moj facet dwa razy na tydizen i jest zadowolony..:(

Gość uuiihjgy
jeżeli jesteś z rocznika '89, to nic dziwnego, młoda panno, że jesteś niedojrzała do seksu