Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 WIZZwitch

jaka prostownica,czy ktos sie na tym zna?

Polecane posty

Go艣膰 fanka ghd
ja mam prostownice ghd a dokladnie ta : http://www.allegro.pl/item817468283_prostownica_ceramiczna_seria_pink_ghd_zestaw.html bardzo ja polecam jestem z niej calkowicie zadowolona :) komentarzy na temat tej firmy jest malo ale to tylko dlatego ze nie ma tych prostownic za wile w polsce :) ta prostownica mozna prostowac krecic i robic fale czyli wszystko co chcesz jest poprostu rewelacyjna wlosy po niej sa bardzo gladkie szybko sie nagrzewa !!! w zaledwie 30s :) moja ciocia mieszka w anglii i powidizlaa mi ze wszyscy fryzjerzy w anglii pracuja na GHD !

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 straighton
ghd jest przereklamowana

Udost臋pnij ten post

popieram wypowied藕 dziewczyny polecaj膮cej prostownic臋 MPM. mam te偶 tak膮, z tym 偶e bez regulacji temperatury ale jestem bardzo zadowolona. kiedy艣 kupi艂am sobie prostownic臋 Browna za 189 z艂 i to by艂a totalna pora偶ka.p艂ytki zdar艂y si臋 zaledwie w 2 miesi膮ce a i efekt prostowania nie by艂a zadowalaj膮cy, bo w艂osy pod wp艂ywem wilgoci si臋 puszy艂y i kr臋ci艂y. natomiast po MPMie nie ma takich skutk贸w. w艂osy s膮 proste non stop, tylko na ko艅cach si臋 lekko wywijaj膮 ale tak ju偶 jest po prostowania oboj臋tnie jak膮 prostownic膮. ja w艂osy prostuj臋, pryskam troch臋 lakierem i nawet na imprezie, gdy cia艂o spocone w艂osy si臋 nie kr臋c膮:) polecam! da艂am za ni膮 na Allegro 35 z艂:)

Udost臋pnij ten post

No wiesz, Braun, to nie jest marka, kt贸ra specjalizuje si臋 w prostownicach, wi臋c nie ma co narzeka膰. Jak ju偶 si臋 wydaje wi臋cej kasy na taki sprz臋t, to jednak lepiej zainwestowa膰 w co艣 typowego np Hair Goddess - nie wiem czy s艂ysza艂a艣, ale s膮 naprawd臋 znakomite ich prostownice, mo偶e nie najta艅sze, ale op艂aca si臋 je kupi膰. Na kalamis.pl maj膮 na bank te prostownice, wi臋c sobie zerknij tam i poczytaj. Co do tych tanich prostownic, kt贸re praktycznie wsz臋dzie mo偶na kupi膰 - hm, no ja sobie taka nie藕le w艂osy zniszczy艂am, potem d艂ugo musia艂am je doprowadza膰 do 艂adu. Ale jak ci taka odpowiada, to oczywi艣cie, ja tu nie mam nic do gadania:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lkdd
Ja mam Remington, plytki teflonowe. Jestem z niej zadowolona chociaz popalila mi troche wlosy, ale to moja wina bo ciagle ustawiam temperature na maxa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lkdd
Aaa i dalam za nia 200 zl rok temu.

Udost臋pnij ten post

Je艣li chc臋 kupi膰 dobr膮 prostownic臋 i nie ogranicza mnie bud偶et, to w co powinnam zainwestowa膰? Na jakie wide艂ki cenowe mam si臋 przygotowa膰? Generalnie od jakiej kwoty warto si臋 zainteresowa膰 takim sprz臋tem? Strzelam, 偶e takie za 100 z艂 to masakrycznie niszcz膮 w艂osy.

Udost臋pnij ten post

Ta jest rewelacyjna: http://www.kalamis.pl/product-pol-3524-Prostownica-Hair-Goddess-Special-Edition-Black-elegancka-torebka.html Ja bym nie kupowa艂a byle gdzie, a to jest sprz臋t z profesjonalnymi akcesoriami fryzjerskimi, wi臋c my艣l臋 偶e warto. T膮 prostownic膮 mo偶na dodatkowo robi膰 fale i loki i stylizowa膰 w艂osy jak si臋 chce.

Udost臋pnij ten post

Ja mog臋 przedstawi膰 kilka "z艂otych rad" Po pierwsze, niech prostownica ma regulowan膮 temperatur臋 Po drugie, niech ma obrotowy przew贸d (nie b臋dzie si臋 wywija艂 przy u偶yciu) Po trzecie, fajnie jak ma czasowe wy艂膮czenie, wtedy nie ma stresu po wyjsciu, bo sama si臋 wy艂膮czy po odpowiednim czasie Dobrze, 偶eby czas nagrzewania by艂 do艣膰 kr贸tki, powiedzmy minut臋. To z pewno艣ci膮 pozwoli zaoszcz臋dzi膰 czas. Ja mog臋 poleci膰 np remingtona, robi膮 w swoim przedziale cenowym najlepsze produkty fryzjerskie. Zobacz sobie np, na t臋: http://www.electro.pl/produkt-REMINGTON_Prostownica_REMINGTON_S1051_28NAJNIzSZY_KOSZT_WYSYlKI_29-84921,184.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak poopieram
ja kupuje sobie i znajomym na allegro fioletowa ghd wyjebista, placilam 220 zl, a kiedys 400 zl ale niczym sie nie roznia a efekt! jak nie myje czasem 3 dni wlosow to caly czas sie trzymaja bardzo prosciutkie uwielbiam ta prostownice

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak poopieram
twoj stary jest przereklamowany mialam w swoich rekach ze 100 prostownic z czego sama na codzien wyprobowalam okolo 30 i ghd nie ma rownych, no chyba ze ma jakies rowne sobie za 3 tys zlotych...warto zainwestwoac zwraca ci sie poza tym wlosy sie blyszcza i nie pusza nawet w deszcz co w moim wypadku jest bardzo wazne...juz placilam za phipipsy dupipsy, babylissy opor mialam a tylko ta sie nadaje do moich wlosow dodatkowo robie sobie nia przepiekne fale....tu gdzie mieszkam w kazdym szanujacym sie salonie fryzjerskim lezy ghd zreszta tak sie o niej dowiedzialam, i love it

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak poopieram
sonia ale zes kruwa nagadala najwiecej, no zlote rady dzieki wielkie bo nikt by na to nie wpadl....a remington o dupe rozbic

Udost臋pnij ten post

No prostownica musi mie膰 regulacj臋 temperatury, bez tego prostowanie nie ma sensu. Dobrze je艣li ma wy艣wietlacz LCD (ale nie jest to konieczno艣ci膮), dobre p艂ytki i dzia艂a za pomoc膮 jonizacji (te nowsze). Braun jest sprawdzon膮 firm膮, przynajmniej masz zapewnion膮 jako艣膰, ale inne firmy (w ni偶szych cenach) te偶 maja porz膮dne prostownice. Poleca艂am w innym w膮tku prostownic臋 Brauna ze sklepu Electro - model Prostownica BRAUN ST 710 / ES2 bo jest aktualnie za 167 z艂 i wg mnie jest dobrym wyborem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 www.hairworld.pl
Polecam CI odwiedzi膰 sklep internetowy Hairworld.pl gdzie wszystkie oferowane prostownice s膮 doskona艂ej jako艣ci. Po za tym na stronie mo偶na znale藕膰 wiele innych interesuj膮cych produkt贸w z dziedziny stylizacji w艂os贸w. na przyk艂ad lok贸wki lub karbownice.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 specprostownicowy
No prostownica musi mie膰 regulacj臋 temperatury, bez tego prostowanie nie ma sensu. - bredzisz Panna bredzisz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hghsalncquoc
Ja tez mam GHD, w dodatku kupiona drugi raz, hmm...jest swietna, prostuje bez wysilku, wlosy elastyczne, lejace PROSTE, kilka dni, ale jednak po raz DRUGI stwierdzam, ze to nie to:( nie wiem w czym rzecz, mam geste, rudne do ogarniecia wlosy, ale ta prostownica sprawia, ze sa troche zbyt plaskie, w dodatku wydaje mi sie, ze po dwoch razach od uzycia, mam poniszczone koncowki (trzeba sie przyjrzec)> Chyba nie musze dodawac, ze to oryginalna GHD. Zastanawiam sie, czy to GHD mi zniszczyla, czy EFALOCK, kiedy uzywalam MPM nie mialam takich problemow. Dziewczyny ktora MPM kupic, zalezy mi by miala regulacje temperatury.

Udost臋pnij ten post