Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwyczajny chłopaczek

Dlaczego kobiety ponad uczucie siawiaja pieniądze ??

Polecane posty

Gość ANNANASEK
jestescie okropni jak mozecie!!!!

Gość caryca ka
wymagana to ty masz - no to powodzenia zycze w szukaniu dziewczyny :D

WIZZwitch - sama nie wiesz, co piszesz. Bo raz piszesz, ze jestes za rownouprawnieniem, a pozniej, ze to facet ma placic za kolacje. Gdzie tu logika?

Gość wymagania to ty masz
i myslisz, że nie mam ??? :D:D:D ja sobie wybieram, czasami mam po dwie , a jak się jedna o drugiej dowie...to trudno, co mnie to obchodzi.... Możecie na mnie pluć a i tak "wiele " waszych koleżanek wdzięczy się bym na nie spojrzał...A ja was i tak nie szanuje bo materialne ku..y jesteście

Gość równouprawnienie
oznacza takie same prawa, ale facet z klasą płaci za dziewczynę jesli zaprasz ją na randkę - to oczywiscie. gdy ludzie sie długo znają mogą płacic na zmiane, ale to jest tak jak z otwieraniem drzwi. kobiecie otwiera facet. kobiety otwierają tylko ułomnym

Gość caryca ka
tak tak...masz, ale pryszcze i ego wystrzelone w kosmos. masz tez komputer i lacze internetowe dzieki ktoremu mozesz sie pochwalic ludziom jakich to ty lasek nie pieprzyles....ciekawe tylko kiedy, jesli masz czas na jakims dziwnym foruMIE siedziec :D:D:D

Gość równouprawnienie
czyli jestes ułomny i tyle

a co mnie obchodzi jakiś paszczur z nadwagą czarnym swetrze, i w jeansach o rozm 44 jak ty ??? Tacy faceci jak my to nawet was za kobiety nie uważamy...

Gość Man of Honor
Trzeba mieć naprawde tylko $ w łbie by łączyć kase z klasą...... A do dziewczyn z klasą co należy skoro do faceta należy płacenie??? Równouprawnienie to nie tylko przywileje jak się wam drogie zapatrzone rodaczki wydaje....

Gość firewire
tylko frajerzy płacą za to , że kobieta chce się z nim umówić..ja kasą nie musze udowadniać swojej klasy...

\"oznacza takie same prawa, ale facet z klasą płaci za dziewczynę jesli zaprasz ją na randkę - to oczywiscie. gdy ludzie sie długo znają mogą płacic na zmiane, ale to jest tak jak z otwieraniem drzwi. kobiecie otwiera facet. kobiety otwierają tylko ułomnym\" fajna interpretacja rownouprawnienia. :o

Gość równouprawnienie
ale tu na forum siedzą mezczyzni cioty !!! ograniczeni, prosci, łapiący za słówka,wyrwane z kontekstu. takich ciołków jak we kobieta z klasą odrzuca na wstępie. jak chcesz wiedziec jak wygląda facet z klasą - przejrzyj sie w lustrze i pogadaj troche - jest twoim przeciwienstwem=i masz juz odpowiedz

I powiem ci, ze sie grubo mylisz. Bo skoro zapraszam gdzies kobiete, nie znajac jej, to kazdy placi za siebie. Bo jej tez zalezy, zeby mnie poznalala.

Gość caryca ka
no, mimo wszystko takie "paszczury" jak ja (no, niech ci bedzie, ze jestem paszczurem :D:D) maja nieco zdrowsze poglady niz nastoletni onanisci, tacy jak ty, he he...dziii..z kim ja tu dyskutuje...

Gość firewire
równouprawnienie to typ laski co nażreć i nachlać się , obejrzeć film na koszt faceta.... potem się dziwią, że facet chce je wydymać na drugim spotkaniu...bo kobiety z klasą płacą za siebie, bo mają prace !

I powiem ci, ze ty napewno nie jestes kobietą z klasa, bo ona zawsze wie jak sie zachowac.

Gość równouprawnienie
podoba ci sie dziewczyna, zapraszasz ją na randke - na herbate. rachunek wynosi ok 8zł. wyciagasz 4 i sugerujesz że ona tez ma wyciągnąć 4 ? szokkk , jak nie masz kasy nie ciągnij panny do drogiego lokalu na który cie nie stac. wez ją do herbaciarni...

Gość buehehe
smieszni jestescie z ta waszą interpretacja równouprawnienia równouprawnienie to równouprawnienie owszem, ja zarabiam całkiem dobre pieniądze, kształcę sie, nie wymagam płacenia za mnie, otwierania mi drzwi itd ale... nie zamierzam rodzić facetowi dzieciaków, gotować czy hehe, pilnować domowego ogniska wali mnie to, nudzi mnie to niewielu facetom odpowiada moje podejscie do zycia, ich problem jesli chcesz miec kobiete ciepłą, matkę soich dzieci i swoją zone, która będzie cie nianczyć, i zajmowac sie domem to ty łozysz kase na utrzymanie proste ? chyba bardzo

na herbate to moge zaprosic kogos twojego pokroju. Na szczescie z takimi kobietami sie nie spostykam. Atrakcyjne kobiety zapraszam w lepsze miejsca.

a co nas obchodzi te twoje pranie i gotowanie...masz dobrze wyglądać i dobrze się sypać i na tym twoja rola się ogranicza...

Gość równouprawnienie
a jezeli wychodzisz z załozenia że kazda chce sie "nażrec za darmo" to widocznie nie masz jej nic do zaoferowania jak tylko to żarcie. żeby nie musiała cie słuchac i rozmawiac na tematy jakie poruszasz na tym forum woli zapchac ci morde "żarciem" i sobie żeby mogła udawac że żre, żeby nie wchodzic w glębszą dyskusję

Gość buehehe
to robie wyjątkowo dobrze ale tylko dla wybranców niestety

Gdzie ja napisalem, ze uwazam, ze kobiety chca sie tylko za darmo najesc?

Gość caryca ka
ło matko i córko, powiedzcie, skad sie biora takie dupy wolowe, ktore jedyne, co potrafia, to uzalac sie na forum "jaki to ja jestem biedny i nieszczesliwy"...:O zenada, gdzie wasz honor, panowie, hĘ?

Gość równouprawnienie
mam męża, z klasą i kasą. wiec na szczescie takim jak ty poswiece tylko obrączką - nawet nie musze odmawiac!!! musisz byc swietnym chłopakiem skoro siedzisz w niedzielny wieczór na forum i piszesz takie głupoty. gdybys miał kase lub klas to bys sie umawiał do tych dorych lokali z fajnymi dziewczynami, zamiast siedziec na forum i rozpaczac ze musisz zapłac za rachunek...

Gość firewire
własnie kobiete z klasą poznasz po tym, że interesuje ją twoja osobowość, twój charakter itp, a nie ile i co jesteś jej wstanie kupić. Do tego kobieta z klasą, potrafi tyle wydać na ubrania i kosmetyki, że stać ją także na wyjśćia z facetem bez robienia gęby panieni na utrzymaniu...Poprostu wy jeszcze do europy nie weszłyście, mentalnie jesteście w Azji...

A bo to bardzo fajnie się zarywa panienki na biednego Misia :D

Ja nie rozpaczam, ze musze placic za kobiete, tylko nie moge zrozumiec twojego podejscia do rownouprawnienia.