Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szara na to wyglada

gdy masz 3 bardzo atrakcyjne kolezanki a ty jestes szpetna

Polecane posty

Gość szara na to wyglada

Po raz kolejny ide na sylwka z mymi kolezankami. Lubimy sie, swietnie sie dogadujemy ale ja jestem ta szpetna a one ladne, pelne seksapilu. Nie sa damulkami, sa milymi, fajnymi dziewczynami. Ja tez jestem mila i lubie ludzi. Jednak zawsze ja jedyna z ich grona nie mam nic do powiedzenia. Ja jedyna z naszego grona nie zostane zaproszona do tanca podczas sylwka. Ja jedyna tanczaca z nimi w kolku zostane sama na parkiecie bo do nich podejda jacys fajni faceci. I tak juz od kilku lat.

Gość ajjj powiem ci tak
odstaw sie mała, uwierz w siebie. jak byłam jeszcze w liceum tez jako jedyna zostałam sama na parkiecie, ale nie dlatego że byłam szpetna, wrecz przerciwnie - za ładna w porównaniu do ni ch i nikt nie podszeł !!!!!!! było mi strasznie przykro że nie jestem troche brzydsza. są wiec 2 racje...

Gość dbgfggfbd
szara, pewne badania naukowe, opublikowane jakiś czas temu, wykazały że jedna nieciekawa kobieta wśród innych interesujących z wyglądu, wydaje się odbiorcom bardziej atrakcyjna niż gdyby ją widzieli samą lub wśród podobnych jej lub brzydszych więc korzystaj... tylko musisz poprawić własne poczucie wartości trzymaj się!

Gość no bo zadna skrajność
nie jest dobra

heh, mialam taki baardzo krotki epizod w zyciu, podczas ktorego chodzilam z kumpelami na dyskoteke (normalnie do takiego miejsca w zyciu nie zagladam). tylko, ze generalnie nie podchodzilam do tej sprawy tak, jak wiekszosc \"laseczek\", ktore tam sie krecily - wyroznialam sie z tlumu tanczacych dziewczyn tym, ze jako jedyna albo jedna z niewielu bylam ubrana zwyczajnie, mialam dlugi rekaw i niezbyt duzy dekolt, do tego spodnie, i makijaz bardzo skromny, prawie niewidoczny. na dyskotece taki wyglad jest oryginalny :D nie szlam tam na podryw, tylko potanczyc dla zabawy i wydawalo mi sie, ze wygladam o wiele mniej artakcyjnie od tych wszystkich wypindrzonch panienek, ale wiesz co - ZAWSZE faceci sie kolo mnie krecili i to niezli (w pewnych standardach) ;) moze dlatego, ze bylam po prostu wyluzowana. i Tobie tez to radze :)

Gość wymagania to ty masz
właśnie na twoim tle one są jeszcze atrakcyjniejsze :)