Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

reno1965

Jakość nasion

Polecane posty

Umieszcam to na wszelkie wypadek. Wczoraj gadałem z kumplem który jest znany androlog w Stanach. Mówił mi że rewelacijne wyniki ma lek homeopatyczne NAJA co do ulepszenie ruchilwośc/jakośc nasion.

A gdzie to mozna kupic? Oraz jaka jest pelna nazwa? Nigdzie znalezc nie moge informacji na ten temat. pozdrawiam

Tylko że.. mówił mize często.. za dobrze działa.. he..he.. rekord w Polsce to .. 6-cio raki chyba?..

Dziekuje bardzo, zapisalam w aptece zapytam;) Milego wieczoru, pozdrawiam:)))

Gość Plemnik.
polecam swoje nasiona.kiełkuja szybko.60%-A,,20%B

Gość łączenie tematów
18:12 abcdefghikal takich wynalzków jest już na naszym i nie tylko rynku całkiem sporo, jednak o takim jeszcze nie słyszałam. Masz jakieś potwierdzenia że to coś w ogóle działa????????????????????????? Bo takich sproszkowanych ziółek to mój mąż juz się nałykał i szczerze powiem gówno one dały.................... Napisz o tym na forum niepłodność i dla starających sie. (gazeta forum) 18:17 reno1965 Niestety nie mam podwierdzenie, ale czemu mojego kumpla odpowidziałby mi głupot na ten temat? Nie jest ani producentem ani sprzedawcą.. Jest naukowcem i przeznał mi że nie wie jak ale to działa, a On należe do tych "septyczne" co do wynalazków. Ot 3 lat stosuje tego i ma niesamowity wynik. Jak pisałem, chyba to nie zazkodzi. I chyba nie drogo to jest, tylko że jak każdy homeo, nie działa jedno razowo.. trzeba brać regularnie. W pierszym tyg, 3 kulki codziennie, a po tym raz na tydzień. Ablue, pecte canem, canis est et plermanet idem.. Krótko mówiąc zawsze wychodzi w praniu! 18:34 naja28 Cóż, mogę tylko powiedzieć, że nie chodzi o mnie . Czekam na wiatr co rozgoni ciemne skłębione zasłony, wstanę wtedy na raz ze słońcem twarzą w twarz. 18:38 reno1965 No..no.. i wypierasz się.. Ablue, pecte canem, canis est et plermanet idem.. Krótko mówiąc zawsze wychodzi w praniu! 18:38 abcdefghikal szukałam w googlu jakiś informacji na ten temat ale niestety nikt nie słyszał nawet takiej nazwy, a więc nie mogę sie nawet zapoznać ze składem......... a i wydaje mi sie że raczej pomyliłeś działy bo ten temat powinien znajdowac sie na .......... ciąża , poród..... ewentualnie antykoncepcja itp. zaciekawiłes mnie i moze ten kolega mógłby podesłac ci wiecej informacji..... skład, działanie i cenę. Bo skoro już ktoś to bierze to raczej musi byc to preparat z atestem i kompletem badań.......... 18:40 reno1965 To lek homeopatyczne. Mamy małą balangą za 2 tyg., zapytam się. Wiem że teras wyjechał na jakiś sympozium w Tokio i nie moge się kontaktowac. Ablue, pecte canem, canis est et plermanet idem.. Krótko mówiąc zawsze wychodzi w praniu! 18:45 reno1965 NAJA TRIPUDIENS Venin de cobra. (jad z Kobry) Coeur, systeme nerveux central. Palpitations empechant parler, angine poitrine, coeur faible, remise en forme cardiaque, souffle cardiaque par lesion valvules, douleurs region c?ur, c?ur faible, hypotension ? cf. Cactus (douleurs cardiaques), Aconitum (anxiete), Lachesis, Kalmia. Ablue, pecte canem, canis est et plermanet idem.. Krótko mówiąc zawsze wychodzi w praniu! 19:19 naja28 przykro mi Reno ale ja tylko po angielsku Czekam na wiatr co rozgoni ciemne skłębione zasłony, wstanę wtedy na raz ze słońcem twarzą w twarz. 20:05 reno1965 Wybacz, to nazwa leku i skazania, nie mogę teras tego tłumaczyć, ale na pewno w necie jest jego opis in english.. Ablue, pecte canem, canis est et plermanet idem.. Krótko mówiąc zawsze wychodzi w praniu!