Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka zagubiona troche

Dziwnie czuje w serduszku....

Polecane posty

4 miesiace temu rozstalam sie po 2 latach.... Plakalam, nie umialam zyc, spotykam go nadal, ale nie bedziemy juz razem..... Sentyment, moze milosc... A nagle... Czuje jak mi serce skacze jak widze kolege z roku... Znam go juz kupe czasu a cos nagle... Mysle o nim :P Czuje ze za szybko mi przeszlo. oczywiscie zadne zwiazki nie wchodza w gre... Ale to dziwne uczucie, ze jednak ktos inny moze mi sie podobac...

Gość insomniaaa
to dobrze, że wkońcu to poczułaś :) nie można wiecznie rozpamiętywać dawnego związku...jest tylke osób do kochania :) Jestem "za" :classic_cool:

Gość Anthony de Mello
"odkryłem, ile ludzie muszą się nacierpieć w jakimś związku, by zrozumieć iluzoryczność wszelkich związków. Czy to nie straszne? Muszą cierpieć w jakimś związku, zanim się nie obudzą i nie stwierdzą: „Mam tego dość! Musi istnieć jakiś lepszy sposób na życie niż uzależnianie się od innych”.

tylko czy to nie dziwne, 4 miesiace to nie tak dlugo.... :( To mile uczucie, tak sie ekscytowac jak sie kogos widzi :P :P

Gość insomniaaa
wiesz, czasem nie czas jaki dzieli nas od związku się liczy. Jeśli były wcześniej sytuacje "dające do myślenia" teraz łatwiej przejrzeć szybciej na oczy.

Gość mam tak samoo
3 tygodnie temu zakonczylam jeden zwiazek, a juz mam na oku kolejnego chlopaczka, na widok ktorego nogi mi miekna i serce zaczyna szybciej bic... mhmmmm :D:D:D:D

Wiesz.... Teraz jest taka sytuacja z moim exem, ze tak sie waha, niby chce byc ze mna a nie chce... I po prostu dochodze do wniosku, po co sie godzic na cos co jest zle... W koncu przez cos sie rozpadlo... Czy nie lepiej dac szanse "nowemu zyciu"

mam tak samoooo--> ja wczesniej bylam bardzo kochliwa... I bardzo mi sie podobaja faceci :) :) No ale 2 lata z jednym, rozpacz po rozstaniu,,a teraz juz spokoj... I otworzylam oczy i widze jak wiele fajnych facetow obok :)

Gość insomniaaa
NIe wie czy chce z Tobą być? To przykre, jeśli potrafisz się z tego wydostać, to ja bym na Twoim miejscu to zrobiła. No chyba że go kochasz... to nie mam mowy :)

Gość mam tak samoo
drugi raz wchodzic w ten sam zwiazek to moim zdaniem glupota :P jak raz nie wyszlo to i drugim razem sie nie uda... odgrzewany kotlet nie smakuje juz tak dobrze:P:P:P

Rozstalismy sie przez glupie nieporozumienia, zadne tam osoby trzecie czy zdrady.... Ciezko nam wrocic do siebie by znow nie bylo zle.... teraz nie ma klotni, nie ma stresu i tak chyba dobrze... A ja cche miec czyste konto... I powiedzcie, czy jest sens wiazac sie z kims zaraz po rozstaniu ?? W sumie nie zaraz, no ale dla mnie to chyba za krotko...

Gość mam tak samoo
mi jest samej dobrze, nie musze wisiec godzinami na telefonie, mam wiecej czasu dla siebie :P:P:P facet to dla mnie kula u nogi:D:D przynajmniej tamten facet :P ale nie mialabym nic przeciwko zakochaniu sie w kims nowym, zakochanie to takie bombowe uczucie :D:D:D:D

oo podobnie odczuwam... jest Ok samej to fakt, ale czasem brakuje cieplego serduszka :P :P A ten na ktorego mam oko.... Podoba mi sie :)

Gość mam tak samoo
ten na ktorego ja mam oko podoba mi sie juz od paru miesiecy :D:D ciekawe tylko czy jakbym sie z nim zwiazala, nie okazalby się kolejna kulą u nogi :D:D mi chyba najbardziej odpowiada zycie jako singielka :P:P

No wlasnie.... odwieczny problem... jaki bedzie facet za jakis czas... Bo teraz sie wydaje ladnie pieknie a potem kolejny placz :P