Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płatek sniegu

Poznam mężczyznę z łódzkiego!

Polecane posty

Gość płatek sniegu

Hej. chętnię umówię się na kawę z mężczyzną z łódzkiego. wiek 25-30 lat (oczywiście + -) Jestem wrażliwą i szczerą kobietą. 🌻 czy ktoś się odważy?

Gość płatek sniegu
chyba w łódzkim wszyscy faceci zajęci :(

Gość ogłaszaja sie ale z innych
miast

Gość płatek sniegu
czy nie ma na tym forum zadnego faceta z łódzkiego? który chciał by spędzić miły wieczór z kobietą? być może zaczeło by się na wspólnym wieczorze a skończyło na wspólnym życiu.....

Gość HIHAHA
umów się z DART1. on idzie z każdą

Gość byc moze zainteresowany
Plateku prawie nic o sobie nie napisalas. Ankieta: - wzrost - jakiego mezczyzny szukasz - czy jestes dziewica - w ilu bylas zwiazkach - czy masz poczucie humoru

Gość płatek sniegu
nie napisałam nic o sobie gdyż myślałam że jeśli ktoś będzie chciał mnie poznać to przejdziemy na grunt bardziej prywatny. To może napiszę coś o sobie jestem optymistką, podobno ma śliczny uśmiech, potrafię się śmiać nawet sama z siebie. Jestem osoba otwartą lubiącą życie.Jednak doceniam też spokojne wieczory w zaciszu domu z dobrym filmem. Potrafię znaleźć złoty środek między zabawa a spokojem. Jestem osobą średniego wzrostu, szczupłą. Mam, włosy blond do ramion. Brakuje mi jednak w życiu osoby, z którą mogłabym dzielić radości i smutki życia

Gość płatek sniegu
szukam faceta który bedzie mnie kochał tak mocno jak ja jego, dla którego będę kimś wyjatkowym. Jednak aby to się stało trzeba od czegoś zacząć. Przeciez nie musimy sobie odrazu nic obiecywać. Dlatego napisałam że chciała bym sie umówić na kawę.

Gość płatek sniegu
a czy życie seksualane ma jaki kolwiek związekz tym czy z kimś można się umówić czy nie??

Gość poseł łyżwiński
jest z łóðzkiego i zawsze chętny do poznawania młodych dziewczyn

Gość ja tez......
jestem z łódzkiego i jestem smotna

Gość płatek sniegu
jakoś pusto na tym topiku. chyba wszyscy są jednak pozajmowani, szkoda ..... tyle tu osób samotnych na forum, a żadna nie chce sie spotkać:(

Gość bo nie sa z lodzkiego

Gość płatek sniegu
na to wygląda. no to nie ciekawie dla mnie to wygląda.

a moze sprobuj w realnym swiecie kogos spotkac... oczywiscie nie zyj tylko z takim nastawieniem ze szukasz ale moze przy okazji ...pomaga czasem lazenie na jakies zajecia, treningi itd

Gość płatek sniegu
nie nastawiam się. staram się normalnie żyć, praca itd. ale krąg znajomych jest ograniczony, ciągel te same osoby. chyba jednak muszę pozostawić to przypadkowi. myslałam że moze tu... wświecie rzeczywistym raczej nie podejdę do faceta i nie zapytam go czy się ze mna umówi, mimo mojej otwartości na ludzi :)

no tak rozumiem...chociaz fajne by to bylo czasem :P masz racje ze normalnie zyjesz i nie traktujesz tego jako celu zycia od ktorego zalezy wszystko. z moich doswiadczen wynika ze to przypadek najczesciej wspomagany okolicznosciami jak np wlasnie uczeszczanie na rozne zajecia itd.... oczywiscie jesli sie pracuje to tragedia...wiem cos o tym... ciagle od rana do nocy praca pozniej dom...to ktos kto szuka ma faktycznie ciezkawo ale znajdziesz z pewnoscia to tylko i wylacznie kwestia czasu

Gość darioo
spodobał mi się anonsik :) ale do Łodzi mam 2 godz., to duża przeszkoda?

napisała z łodzkiego a nie z łodzi to roznica :D hehe :) ja tez mieskam dwie godziny od łodzi moze mieskzasz w mojej wiosce :D hehe:) No to powodzenia wam zycze anioleczki w szukaniu:)

Gość zainteresowany koluszki
a jaki masz przebieg i ktory rocznik?

Gość płatek sniegu
napisałam z łódzkiego, gdyż te kilkadziesiąt kilometrów nie robi dużej różnicy. wszystko zależy tak na prawdę od tego jak bardzo komuś zalezy na drugiej osobie. wtedy te 2 godziny nie sa przeszkądą. Oczywiście fajnie jest mieć kogoś blisko...na wyciągnięcie ręki...ale zdaję sobie sprawę że nie zawsze jest to możliwe.

Gość płatek sniegu
jeśli dla kogoś to jest ważne to mam 27 lat.

Gość odległóść
to czasami wielka przeszkoda, poznałam to na własnej skórze:((((

Gość darioo
płatek sniegu - podasz mail'a? :) Milalaa - ale nie wiem skąd dokładnie, więc piszę o Łodzi, czep sie kogoś innego jak nie masz nic do roboty :p

Gość don.26
a może jest ktoś z warmińsko - mazurskiego, kto chętnie się za mną spotka na kawę. Autorkę przepraszam, że na jej topiku załatwiam swoją sprawę ale po co zakładać nowy, pewnie i tak się nikt nie odezwie.

Gość płatek sniegu
sniezynka79@o2.pl to mój mail. Jesli ktos chciał by porozmawiać i lepiej mnie poznać.

Gość kolejna zagubina duszyczka

Gość darioo
dzieki, napiszę wkrótce :)

Ja tez jestem z Łódzkiego ( no prawie Śląskie ) - czasem zaglądam na Kafeterie. ale nie łapie sie w widełki wiekowe ( 35 l ) moja poczta jest widoczna w profilu gdydy coś ;-) /pozdrówka