Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczka cool

Tu roi się od idiotek

Polecane posty

Gość pomarańczka cool

Pełno tu zakompleksionych bab co to twierdzą że nie mają czasu bo dziecko mają, a przesiadują na forum. A jak tylko coś im nie pasi to zaraz najeżdzają, własnych kompleksów się boicie stąd wasze ataki!!!!!!!!!!!!!!1

Gość 0 Rh minus
a ty jestes najwieksza z nich zakladajac tak denny topik,Dziewczyny zignorujcie te dziewczyne

Gość pomarańczka cool
ooo zaczeło się :D mam rację :D

Gość Monis**
widac bardzo sie nudzisz pomaranczko cool//Baw sie dobrze:D

Gość wwwwwwwwwwwwww
mysle ze gdy by na tym forum istniała tylko jedna mozliwosc miecia jednego nicka to było by wszystko ok, a tu kazdy robi to co chce :)

Gość ho ho ho ho
czyli poszerzyło się grono idiotek o jeszcze jedną o nicku "pomarańcza cool" Zadziwiające, skoro uważasz że tu same idiotki to po co tu weszłaś????

Mozesz wymienic ..kilka idiotek ? Bo niewiem czy jestem brana pod uwage czy tez nie :P

Tez nie wiem kogo autor\\autorka ma na mysli ale niestety musze sie zgodzic. napisze dlaczego: .napisalam ze karmilam piersia do 2 lat- zostalam zjechana na 2 topikach , na ostatnim jest nawek kulturalna rozmowa ale tez nie jestem dobrze spostrzegana;) .napisalam ze nie slyszalam o potowkach na twarzy i glowce-ktos napisal ze jako mama 2 dziecijestem malo doinformowana i smieszna. i powinnam poczytac troche madrych ksiazek........... .napisalam ze nie mam problemow z piersiami mimo ze karmie- tez zle .napisalam ze znajduje czas dla siebie, mam czas na poczytanie ksiazzki- tez nie dobrze ............... itd Aha dodam jeszcze ze jestem malointeligenta a wrecz glupia- kilka razy przeczytalam podobny tekst od pomaranczowej(pisze to 1 gora 2 osoby - ciagle pod innym nickiem) No co - tu jest wolna amerykanka. Jestes silna psychicznie;)- przetrwasz:D

zgadzam sie z autorka, uzytkowniczki foruma potrafia wykrzystac potezne procesory intel do tego aby wysylac duby smolone w swiat a nie wiedza jak obliczyc logarytmy

Niektóre osoby na tym forum mają mylne pojęcie o macierzyństwie. Nie można za długo siedzieć na kafe, ponieważ od razu zostanie się nazwaną- wyrodną matką. A tego, że małe dziecko dużo śpi, potrafi czasem przespać 3 h bez przerwy, to już nikt nie jest w stanie zrozumieć. Opieka nad niemowlakiem, to dla niektórych tyrówka, praca ponad siły:P Moja córka właśnie zasnęła, według moich obliczeń pośpi tak ze 3-4 h. W tym czasie posprzątam, ugotuję obiad i jak mam wykorzystać pozostałe godziny? Poczytam książkę, pooglądam telewizję i posiedzę w necie, tak trudno to zrozumieć? Praktycznie tylko do tego mogłabym doczepić się na tym forum.

niezdecydowana mamo:) a moj wlasnie sie obudzil i ssie cyca. spal od 6:) to jaka ja musze byc wyrodna skoro mam dwojke a mimo to znajduje czas:)

Gość pomarańczka cool
czyżbym miała rację, skoro odpowiadacie na ten temat to chyba tak ,normalnie olałybyscie ten topik, a każdy (prawie) wpis potwierdza to co napisałam, jesteście strasznie agresywne!!!!!!! I łatwo dajecie się podpuszczać na każdą małą prowokację, zaraz pojawią się kolejne wpisy, którymi będziecie wciąż potwierdzać to o czym pisze

wiesz jak ktos kogos wyzywaod idiotek itp- to jest agresja. A dziwis sie ze dajemy siwe podpuszczac:)- natura kobieca:) ja czasem odpowiem czasem nie;) czesciej jednak odpowiadam- niestety- musze przestac i nauczyc sie \"pokornosci\" i dystansu :D Nie lubie przyznawac sie do bledow ale raz moge:) ktos ciagle najezdza na mnie ze .............w skrocie- ze sie wymadrzam. nie mam takiego zamiaru ale fakt czasem moje wpisy mozna tak odebrac. nie jestem typem osoby ktora wszystko wie najlepiej. chce zeby moje wpisy komus pomogly. pisze prawde- mam grzeczne dzieci i chwale sie tym;) do pomaranczowej- jakbys sprobowala \"normalnie\" pisac zwracajac sie do mnie - napisalabym to wczesniej. a krytyka innych czesto odbija mi sie jesli ktos jest wulgarny, jasli ktos grzecznie pisze to biore top do siebie;) jak kogos urazilam to przepraszam ale mojego sposobu pisania nie zmienie!!!

Nie uwazam zeby na tym forum udzielały sie idiotki .... Jednak zgadzam się,ze wypowiedzi niktórych lasek czesto nie maja nic wspolnego z tematem ....saagresywne i wredne .... ...bez powodu atakuja...wyglad czy tez inteligencje ..... Jezeli ktos wyglada w miare OK - musi liczyc sie z tym,ze zostanie zrównany z ziemia ....zostanie ostatnia szkarada ! Jezeli ktos radzi.....potrafi sie wypowiedziec - ma swoje zdanie .... automatycznie zostaje mądrala.... Czyli skrajnosci ...tu rzadza ....oraz przyczepianie etykietek! Nie ma idiotek ....ale wypowiedzi sa niekóre poprostu idiotyczne ....