Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmmmmm

zmora kazdej dziewczyny!!!

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmm

czy jest mozliwe zajscie w ciaze jezeli sie kocjalo tzn byl to stosunek przerywany a po jakims czasie (np ok 6 godzin) znowu sie uprawioalo sex rowniez bez zabezpieczenia czy jest mozliwe to ze moglo by dosjc do zaplodnienia .Wiem ze plemniki zyja 28 godzin ale ptrzeciez zeby zajsc w ciaze musi byc sperma bo wtedy dopiro plemniki sa wartoscioewe w pelni

Gość acidofilna
jesli kochasz sie bez zabezpieczenia to ryzyko ciazy zawsze jest duze. bardzo duze

Gość hmmmmmmmmm
no tak racja bo sie wlansi troszke obawiam bo nie mam objaw jeszce typowych przed okresem tzn bloacych piersi ale mam nadzieje ze bedzie ok

Gość acidofilna
to zalezy w ktorym dniu cyklu sie kochalas. jesli to byly dni plodne, to cienko to widze, ale miejmy nadzieje, ze skonczy sie na strachu. zabezpieczaj sie w przyszlosci, bo z takim podejsciem do seksu szybko mamusia zostaniesz

Gość hmmmmmmmmm
hmmmm ciekzo teraz stwierdzic czy to byly dni polodne czy nie bo niewiem kiedy dokladnie moglo sie to stac ale kocham sie juz rok prawie zawsze nie zabezpieczajac sie jest to stosunek przerywany i narazie jest ok ale wybiore sie po tabletki bo to czekanie na okres jest mevczace

Gość acidofilna
ja sie dwa lata tak kochalam, po drugim roku wpadlam mimo, ze wg moich wyliczen dni byly nieplodne.

Gość hmmmmmmmmm
a to mials sczescie ale to jest czesto tak ze te co nie chca to wpadna a lidzie strajacy sie nie moga , najgorsze jest to jak dziewczyna jest jeszce bardzo mloda i ma pstro w glowie

Gość hmmmmmmmmm
ale to po drugim roku zaszalas w ciaze chciala zapytac czy to byl wtedy stosunek przerywany czy jak???

Gość acidofilna
przerywany. to zadna metoda, mozesz sie dluuugo dlugo slizgac tak, jak ja, ale w pewnym momencie dobre dni sie skoncza. radze nie ryzykowac, sama stwierdzam teraz, ze bylam bezdennie glupia i wybacz, ale ty tez jestes, jesli dalej wierzysz w cud :O

Gość hmmmmmmmmm
wiem , ale wiesz poki sie czlowiek nie sparzy to nie wiem ze cos bylo gorace ale jz teraz sobie obiecalam ze pojde do lekarza po tabletki bo nie chciala bym zostac mloda mamusia , aha nieiwme czy wiesz moze jezeli pojde teraz przed okresem do lekarza czy on najpierw mnie bedzie bada zeby mogl wykluczyc ciaze zeby potem mogl przepisac mi tabletki???

Gość acidofilna
badac cie bedzie na pewno, ale tak mlodej ciazy i tak nie wykryje. lepiej zrob test z krwi, poczekaj na okres i dopiero wtedy idz do gina. albo po samym tescie, zebys mogla brac tabletki juz od poczatku najblizszego cyklu.

Gość hmmmmmmmmm
ahaaaa dziekuje Ci barzdo ze mi odpowiedzialas na to co chcialam wiedziec:):):):) zstanawima sie czy jutro nie zrobic sobie testu tylko nieiwem w sumie kiedy moglo dosjc do zapoldnienia niby okres mam dostac najponziej 15 bo mam jeszce nieregularny troche ale dziwi mnie to z emnie jeszce piersi nie bola;/;/;/;/

Gość acidofilna
ale jak to nie wiesz kiedy doszlo do zaplodnienia? nie pamietasz kiedy sie kochalas? nie wiesz czy to byl piatek, niedziela czy poniedzialek? hmm

Gość kurde zbieranina malolat

Gość acidofilna
kurde, no zbieranina, fakt...ale jesli w szkolach temat rozrodczosci traktuja bardzo po lebkach, a wychowanie do zycia w rodzinie prowadzone jest przez katechetke, to czemu tu sie dziwic?

Gość hmmmmmmmmm
jasne ze pamietam ale np jesli sie kochalamprzedwczoraj i trzy dni temu i szcesci dni temu to przecie zniewiem akurat kiedy dokaldnie doszlo do zaplodnienia czy akurat w srode czy w czwartek

Gość acidofilna
ale mozesz okreslic, czy sa w ogole szanse na zaplodnienie. zalozmy, ze cykle sa mniej wiecej 28 dniowe, jesli kochalas sie 3,4 i 6 dnia cyklu, to wiadomo, ze byly to raczej dni nieplodne, natomiast jesli kochalas sie np. 12, 14 i 16 dnia, to najpewniej wstrzeliłas sie w plodne dni i szanse na ciaze sa...

Gość hmmmmmmmmm
moj cykl trwa 30-33 dni;/;/ ahhh zobaczymy jak bedzie:):poczekam jeszce troche i zrobie test

Gość Macro
Dziewczyny MYŚLCIE ZAWSZE a nie tylko po kochaniu się!!!!!!!!