Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Black Angels

Niby mu zależy ale telefon milczy....

Polecane posty

Po ostatnich moich przeżyciach to mam tak dość facetów że nawet nie bede probowala nic Ci doradzac :) pozdrawiam

no właśnie ja też nie wiem,czy dać sobie z nim spokój czy jeszcze poczekać.Jak już zadzwonię,czy napiszę smsa i się spotkamy to jest cudownie..jednak potrafi tydzień milczeć :(

wszystko jest pieknie ładnie jak sie czlowiek nie zaangazuje emocjonalnie, potem to juz tylko siedzenie i czekanie na telefon i kolejne spotkanie, zapomina sie o calym swiecie. wiem to z autopsji i uwazam ze bylam kretynka, slepą itd itp ......

ale jest w tym piękno. Bo tak naprawdę w tym kruchym życiu miłośc jest ważna i piękna. Zatemoczekiwanie ukochanej osoby, właśnie jej obecności, usmiechu, spojrzenia jest piękne. I jak wiele daje:)

Gość hmmm.....
nie wyciagaj pochopnych wnioskow... moze on tez siedzi i mysli...nie bede tu pisal i sie rozwodzil ale niekoniecznie to znaczy ze mu nie zalezy to tak tylko z tej drugiej strony...faceci sa tez skomplikowani w co kobiety nie potrafia uwierzyc

Gość hmmm.....
ojjj wiesz moja Labedzico ..niektorzy potrafia tak myslec zamiast dzialac impulsywnie co podobno jest lepsze...

no właśnie szkoda życia i Miłości na myślenie:) zranił.. ale Ty nie jesteś nią:) podobnie jak ja;) więc nie ma nad czym myśleć a być przy swym Szczęściu:):)

Gość hmmm.....
jest to jakies wytlumaczenie Black Angels...calkiem prawdopodobne w wielu takich przypadkach

Gość hmmm.....
no właśnie A TELEFON MILCZY.

Gość hmmm...............
Hmmm...... kiedys to był moj nicek hmmmm..;)

Ech..ci faceci...Kobiety zupełnie inaczej postępują w wielu sytuacjach... Łabędzico- to prawda,że czekanie jest czasem piękne ale ileż można :( Choć powiem tak.Każde jedno spotkanie z Nim daje mi takiego powera,że szok :)

aaa skoro tak to bardzo chetnie go oddam :) nie przywiazalem sie do niego jeszcze za bardzo pass: 0

Gość hmmm...............
nie zatrzymaj ;) jest Twoj.

Gość A mnie się
wydaje, że to tylko takie gadanie. Że jakby facte chciał, toby zadzwoił. Jesli nie dzwoni nie chce.

w zasadzie zarezerwowalem go zeby nikt nie zaczal sie podszywac i rzucac epitetow...ale skoro darujesz mi go to dziekuje ;)

Gość hmmm...............
Ok.;)

ja tez bym chcial zeby zycie bylo tak proste jak piszesz \"a mnie sie\" ....szkoda ze tak nie jest i ze ludzie tez nie sa tak nieskomplikowani

Gość A mnie się
Zycie gmatwamy sobie sami.