Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludz jeden

kupowaliscie cos kiedys w media m na raty?

Polecane posty

Gość ludz jeden

zastanawiam sie z ile miesiecy trzeba zaswiadczenie o dochodach. A i czy np mozna cos wziac na 2 raty?? Z gory dzieki za odp

Gość młaaaaaaaaaaaa
standardowo z 3 ostatnich miesięcy . ilość rat dowolna ile rat tyle procent. jeśli brałas już cos kiedyś na raty u nich i spłacałaś terminowo wystarczy dowód. Tam o ile dobrze pamiętam jest chyba żagiel pozdrawiam

Gość ludz jeden
kurcze potrzebny mi laptop a mam dopiero przepracowane 2 miesiace- umowa na nieokreslony:(

Gość młaaaaaaaaaaaa
chyba że m,asz dobre dochody. nie masz kogoś znajomego kto Ci pomoże??

ja bralam kilka dni temu. W media jest Lukas i w tej chwili maja cos takiego jak raty na poswiadczenie czy jakos tak sie to nazywa. W kazdym razie chodzi o to, ze potrzebujesz tylko dowod osobisty i poswiadczasz slownie jakie i skad masz dochody. I to wszystko. A kwote mozesz rozlozyc od 3 do 10 rat i wtedy masz zerowe oprocentowanie.

Gość ludz jeden
no niestety rodzinke to mam fatalna;) ale juz sie przyzwyczailam:D jak umiesz liczyc - licz na siebie;) meandra tzn ze nawet nie bede musiala isc do pracodawcy? tak od reki mi dadza kredyt??

Gość tam nie jest żagiel
tylko lukas

no dokladnie :) u mnie to trwalo 5 min i z glowy... chyba, ze kiedys gdzies zawalilas to wtedy moze byc problem. Idz i sprobuj, to nic nie kosztuje ;) A do pracodawcy nie musisz isc :)

Gość ludz jeden
oki dzwonilam do lukas banku i takie cos ze na poswiadczenie daja jest dla stalych klientow:O a tak normalnie wymagane zasw o doch z 3 miesiecy

kurcze, to powiem Ci, ze dziwne... ja zanim pojechalam na zakupy tez zadzwonilam na numer, ktory byl na gazetce z media i zapytalam co jest potrzebne. Panienka powiedziala, ze tylko dowod i nie pytala mnie czy bylam ich kiedys klientem... Widocznie ktoras opowiada bzdury :o

a swoja droga to w takim razie mialam szczescie, ze okazalam sie klientka lukasa. Bralam pare dobrych lat temu komputer na raty ale nie pamietalam u kogo te raty splacalam. Zreszta tak jak napisalam dziewczyna przez telefon o nic takiego mnie nie pytala. Gdybym nie byla ich klientka i na miejscu w media dowiedzialabym sie, ze jednak potrzebuje jakies dokumenty to chyba bym tam kogos zamordowala!!

Gość lukasss
Ja jestem klientka lukasa od 2 m-cy, ale wyplata dopiero pierwsza do nich wplynela... Pytali mnie tylko jaki mam sredni dochod netto i jaka umowe o prace... a pozniej tylko dowod i zalatwione :)