Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polecam goraco

gdzie najtaniej okna pcv w Warszawie ?

Polecane posty

Gość polecam goraco

Gość cccvxx
ja tam polecam Oknovid

Gość wymiana okien to spory
wydatek na lata. Czy na pewno szukasz najtańszych???? Ja bym się zastanowiła, bo czesto niska cena = partactwo

Gość jaromiro
No właśnie, radze nie kupować najtanszych tylko skorzystać z usług jakies dobrej firmy, Oknovid jest ok.

Gość lokajjjlo
poszukaj okien dobroplastu

Gość maszmir
Sprawdź okna producentów, których okna kojarzysz z nazwy. Z reguły jakość wykonania jest taka jaką reklamują a dodatkowo kontaktując się z ich partnerami handlowymi można ustalić atrakcyjną cenę. Niestety trzeba trochę czasu poświęcić - poszukać i dzwonić. Użyj Google :P albo sprawdź przykładowo http://krispol.pl/okna/fen-70/?lang=pl

Gość gość
ja mogę polecić z gdańska www.schwarz-firma.eu/ wydaje mi się, że można się pofatygować po dobre okna ;) zeby potem nie szukac innych :)

Gość sinu
Ja mam drutexy, zamawiałem w lokalnej firmie, która jest obok mnie. Polecam pytać znajomych o namiary, każdy ma przecież kogoś, kto niedawno się budował i ma w tym temacie jakieś doświadczenie.

Witam, wiem, że w dzisiejszych czasach każda złotówka się liczy, ale najtaniej? Kupuje Pan/ Pani okna pcv na całe życie, chcemy zaoszczędzić 100 zł, a więcej wydajemy jednorazowo na zakupach spożywczych w sklepie, czy na parę dobrych dżinsów które wymienimy po roku. Proszę zapytać wśród znajomych i rodziny kto wymieniał ostatnio i czy może polecić firmę. My działamy z polecenia od lat i to się sprawdza, a gdybyśmy sprzedawali za drogo nikt nas dalej by nie polecił, bo podczas wymiany doświadczeń np. z sąsiadką jakbyśmy się poczuli, że za podobne okno zapłaciliśmy dwa razy tyle? Polecalibyśmy dalej ? Pozdrawiam, Norbert Pieściuk

Gość gość
Mogę śmiało polecić okna Veka - naprawdę dobre okna, to muszę przyznać. A gdzie je kupić? Tutaj polecam Ciepłe Okna (http://ciepleoknagrodzisk.pl - ich strona) - firma z Grodziska, obsługują całą Warszawę. Skontaktuj się z nimi, bo są naprawdę świetni.

Gość alayiyk
Ja mam okna z http://www.tommar.pl/ pcv, biała kolorystyka bez szprosów. Okna są od roku, jestem w pełni zadowolony. Cenowo oczywiście to wydatek, ale za dobre rzeczy trzeba jednak trochę zapłacić.

Gość gość
wszyscy dostaniecie raka, oddychacie zatrutym powietrzem. okna tylko drewniane!!!!

Gość farett
Wiem, że w energooszczędnym (pasywnym) montażu okien PCV specjalizuje się w Warszawie firma ciepleoknagrodzisk.pl. Pomiary i konsultacje masz u nich na bezpłatnym poziomie, więc przy wstępnym kontakcie niczym nie ryzykujesz. Ja kupiłem od nich okna plastikowe marki Adams i wysoko je sobie cenię. Uszczelnienie świetne, wskaźniki izolacyjności zostały mi dokładnie wyjaśnione. Do tego po instalacji wszystko wygląda świetnie. Myślę, że cenowo trochę niżej od średniej branżowej.

Gość gość
Na Wilanowie najbliżej nas działa firma http://famix.pl gdzie zamawiałam okna do domu i jestem zadowolona z jakości jaką oferują, mierzą naprawdę wysoko pod względem swoich standardów.

Gość mita51

Polecam sprawdzoną i mega dobrą firmę www.internationalwindows.pl