Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Super niania

Polecane posty

Nie ma dzisiaj powtórki programu, czy ja jestem ślepa i nie widzę?

z tego co sie ostatnio zorientowalam to powtorki sa w sobote a nie jak na poczatku w poniedzialek. a szkoda

Gość justalala
nie masz czego załowac-wczoraj juz były powtorki emitowanych programow

Gość justalala
przeciez o tej fryzjerce to był 1 czy 2 odcinek i wczoraj juz powtarzali-(

widze ze male wziecie maja;) szczerze mowiac bardziej podobala mi sie zagraniczna wersja Ale na Polska lubie popatrzec bo u nich jest jeden schemat- przyjezdza niania- dziecko jest straszne niegrzeczne niania uczy rodzicow- dziecko ladniej sie zachowuje odjezdza niania- dziecko diabel;) na na koniec- zyli dlugo i szczesliwie KOMU przez tydzien czasu da sie wychowac dziecko??? skoro 3 lata mialo w domu inne zasady to nagle w tydzien wyrasta na aniolka? Niania jest smieszna. Tzn zasady ktore wprowadza sa ok. Stosuje podobne od dawna i sie sprawdzaja:) Niania tez jest spoko ale program jest smieszny i traktuje go jako rozrywke a nie edukacje;)

Ja przegapiłam dużo odcinków, oglądałam chyba tylko ze 3, program lubię, ale oglądałam też bar czy big brothera. Dla mnie ciekawe są rady, ale też lubię oglądać (bardziej niż niektóre filmy), bo to ma coś z życia rzeczywistego, lubię, nawet bardzo, "podpatrywać" zachowania innych ludzi.

Gość znajoma idź sobie
znajoma to ty jesteś śmieszna..nie chce mi się nawet odpisywyać riposty na to co napisałaś, ale wiedz jedno: wkurwiasz niemiłosiernie! nie acha, nie netar, nie.... ale właśnie ty! mam cię serdecznie dość i tych twoich zawsze nieskazitelnych wywodów- idealna mamuśka, boszeeee..

nie jestem idealna - pisalm to juz 100 razy. Ale rady superniani sa uzywane i to nie tylko przeze mnie. A niektorzy uwazaja ze w programie to daja jakies nowosci. fakt- kilka wskazowek superniani przyda mi sie(ze 2;) ) a reszta jest oczywista jak dla mnie!!! skoro cie wkurzam to ignoruj mnie!!!!!!

w zagranicznych wersjach bylo ciagle cos nowego a tu ciagle te same rady:( dlatego program traktuje jak rozrywke

Gość justalala
ten program jest troche sztuczny chociaz dzieci powinny byc naturalne pewno cały m-c nagrywaja 1 odcinek i pozniej montuja i biora same"ustawionione"rodziny

Gość justalala
ja tam znajoma lubie-czesto fajnie poradzi

justalala🌻 prawda jest ze czasem moje wpisy moga wydawac sie jakbym pozjadala rozumy:) ale tak nie jest. pisze to co wiem, to co juz doswiadczylam. a moj sposob [isania jest taki a nie inny. widac kogos urazam w ten sposob. A co do niani- zobaczcie jakie rodziny sa- same bogate. raz tylko ktos mieszkal w bloku a tak to same domki. niech idzie do rodziny gdzie ojciec haruje po 10-12 godzin. mama sprzata, robi zakupy, gotuje, zalatwia sprawy urzedowe,,wychodzi z psem i przedewszystkim zajmuje sie dziecmi. A wszystkie mamy z programow (oprocz fryzjerki) siedza w domu - gotuja?ida do sklepu? nie widzialam

z super niani roboa serial tv z \"wysokimi progami\". sztuka to zajmowac sie dziecmi i domem!!!

I właśnie może w tym jest problem, bogaci, znudzona siedzeniem w domu mama i takie efekty. Osobiście było dla mnie nie do uwierzenia, jak matka miksowała tym trojaczkom zupkę, przewijała.... zrozumiem mycie zębów, ale też nie wszytsko, atylko poprawić można. Mam porównanie, bo moja (moim zdaniem mało samodzielna córka) jest o pół roku od nich starsza.

Gość kobieta dzieciata
do zzzzzz Nie porównuj jednego dziecka do trojaczków.Ja miałam jedno,teraz mam w rodzinie bliźniaki,to jak dzień do nocy,ale jeżeli ktoś tego nie przezył sam to trudno mu zrozumieć.

Gość też to zauważyłam
rodziny bogate, chałupy jak z żurnala i to juz jest żałosne bo w biedniejszych rodzinach też sa problemy ale jak pokazać "zwyczajny" dom zburzy wizerunek programu jak są fragmenty ze mamuśka idzie na zakupy z niegrzecznym dizeckiem to nie do warzywniaka tylko do centrum hadndlowego Żenada :O a niania też już się sprzedaje gdzie tylko moze wywiady w Babskich pismach ... a poza tym ciągle stosuje te same metody do znudzenia a wiadomo że jak sa kamery w domu i obca kobita to i dzieci sa inne i tej akcje "oj nie tak was uczyłąm" wskakuje do samochodu i jedzie na złamanie karku do rodziny kóra nie moze sobie poradzić z gnojem kórego w tydzień nawet 10 super nianń nic nie nauczy bo jak mówi stare przysłowie czym skorupka za młodu nasiaknie..... heheh, żenada żenada żenada ciekawe jakie super niania by miała rady dla rodzin wielodzietnych gdie ojciec pije kupe dzieiciaków nie ma co jesc ale takie rodziny i ich problemy kwalfikuja się do interwencji a nie do wymuskanego programu Super Niania

Gość też to zauważyłam
a poza tym Super niania wygląda jak bab ze targu i nie mam nic z niani paskudne grube babsko

ja osobiście wolę program w wersji angielskiej pt Poradnik Tanyi Byron na CLUBIE dużo lepiej zrobiony i efekty ma sto razy lepsze np w ciągu 7 dni potrafiła zmienić totalnego niejadka we wszystko jedzące dziecko ;) ta polska wersja jest do kitu (zwłaszcza jeśli ktoś angielską wersję widział)

Paulka to z wanna - to mi sie podobalo:) A zauwazyliscie bledy niani? np: zwraca uwage rodzicom przy dziecku- az szkoda gadac rzadko uzywa slow prosze , dziekuje, przepraszam

Gość też to zauważyłam
teria włąsnie wersja z tracy jest fajna i naprwde można cos podpatrzeć a poza tym trecy jest fajna a to polskie to nieudolna podróba łacznie z tą kobitą kóra jest obrzydliwa

Gość też to zauważyłam
pomyłka chodzi o Tanię :-)

no Tanya jest rewelacyjna a ta nasza próbuje ja naśladować (kilka metod jest identycznych wręcz) ale jej to niebardzo wychodzi ;) ;) ;) ;) bo w wersji angielskiej jest jeden plus : rodziny na tydzień przenoszą się do nowego domu bo jak twierdzi dr Tanya znaczący wpływ ma otoczenie dziecka we własnym domu czuję się zbyt pewne siebie i lepiej jak \"metamorfoza\" przebiegac będzie w nowym, nieznanym miejscu

Paulka123 to caly TVN. mowi sie ze takie programy sa dla tych z nizszych sfer- kiedys tak uslyszalam. A ja je ogladam:D Ale jak przypatrzysz sie tym programom to faktycznie robione sa dla ludzi ktorzy nie maja co robic :D A z braku laku dobry kit. skoro nic nie ma w tv to sie oglada to co jest:)

czasem lapie sie na tym ze ogladam w11, a na rozmowy w toku sama wlaczam:) znacie jakies ciekawe programy??

Paulka123 i to jest telewizja;) wszystko nam sprzedacza. Z Tania to program na 2 leci? dobrze kojarze? jesli tak to tez ogladam. tam wszystko wydaje sie spontaniczne. i lepiej sie oglada:)

Gość a ja lubię nianię
paulka- a czy terapeuta leczący alkoholików sam musi być alkoholikiem, żeby dobrze leczyć? nieeee.. może superniani nie udało się do końca z superhipercudo wychowaniem synów, ale wie, jakie błędy popełniła i dzieli się z nimi innymi.. ps.nie czytaj głupich gazet

Gość justalala
z Tania na 2 -ce w niedziele gdzies koło 9

Gość akurat niania mi wisi
paulka - ale ty pierdolisz!że co? tylko alkoholik zrozumie alkoholika?! co za bzdura!!! to może i trzeba ze szkół wyrzucić te setki starych bezdzietnych panien nauczycielek, co? bo niby jak dzieci swoich nie mają, to nie powinny uczyć w szkole???