Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Super niania

Polecane posty

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
A ja mam do Was pytanie, czy rozśmieszacie swoje dzieci? Moja teoria: rozśmieszane dzieci są spokojniejsz, łatwiejsze w wychowaniu.

nie probuje specjalnie rosmieszac kuby ale wydaje mi sie ze jego smiech to codziennosc. wystarczy ze powiem ooo i zaakcentuje specjalnie , albo zrobie duze oczy to juz sie zmieje. Na ogol zabawa wyglada na tym ze polowe czasu to sie cieszy. Ale nie robie tego specjalnie:) tak sie dzieje. Smieje sie na bajkach , ogladajac zdjecia, albo jak Tomek nie spi i robi miny:) Ale nie probuje rosmieszac go na sile

zzzzzzzzzzz_ zzzzzzzzzzzzzzgadzam się z Toba ;) Moja mała ma pół roku :) Bardzo duzo sie smiejemy ....:) Jest radosna i mało płacze :) Gdy zaczyna marudzi rozpoczyna sie akcja -rozsmieszanie ....:) I z oczu pełnych łez Julka przechodzi w rżenie konika ;)

tak sie zastanawiam sledzac ten program czy tylko ja zauważyłam z e super niania tyje z odcinka na odcinek;-)))? to z dobrobytu czy moze ciąza? a ile ona w zasadzie ma lat?i tak wogole czy to wizerunek medialny ten róż w ktory ja ubieraja i filmuja czubek łysiejącej głowy:-D reszta mi nie przeszkadza chyba:-)))

do Achy_ Skoro juz wytaczas taka armatę :D To chociaz podparłabys to konkretynymi argumentami - ignorantko ! Prosze o przykłady sprzecznych wypowiedzi !:O

Gość
Pomaranczowa a cos ty sie tak tej Achy przyczepiłas?Czego znowu od niej chcesz ?

Gość zzzzzzzzzzzzzzz
Ja też nie na siłę, ale ostatnio mamy taki rytuał (córka 5 lat, synek 5 m-cy): przbieramy się do kąpania wieczorem, chichoczemy z czego się da, masujemy go, łaskoczemy, oliwkujemy ze "śmiesznymi" masażami. Teraz jest tak, że jak się malucha wyjmie z wody to on patrzy takimi śmiejącymi się oczkami, jakby czekał żeby się z nim powygłupiać.

net-ar _ 🖐️ A Ty nie \" zadymiaj \" ! :D Lubi mnie dziewczyna \" do Achy \" poprostu ! Do tego stopnia,ze wszedzie za mna \" chodzi \" :D A nick wskazuje na to ,ze zawsze ma mi cos do powiedzenia :D

Gość dracuLLLa
Jesli mam wybierac miedzy Dodą ,Mandaryną a Frytka _uroda>w skali1-10< wybieram Mandaryna -9 Doda-6 Frytka-2