Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona kredka

Bladość w zime../

Polecane posty

Gość zielona kredka

Witam! Mój problem to bada skóra w zime..spytacie " w czym problem??-idz do solarium". Problem w tym,ze nie chce do solarium..moze ktoras z Was moze polecic mi jakis fajny krem brazujacy do twarzy i ciala..dobrze by bylo gdyby nie smierdzial jak ta seria "Sopot". Pozdrawiam

Gość SADO MACHO
niestety solarium to najlepszy pomysłwystarczy 10-15 minut na maxi turbo i już masz efekt a samoopalacze są gówno warte,zmywaja się pod wpływem wody bo dajatylko kolor na wierzchni skóry a nie wewnątrz tak jak światła UV

Gość zielona kredka
Ok. Nie pytalam jednak o samoopalcz tylko o krem brązujacy. Czy on rowniejz jest "gowno warty??" :) Pozdrawiam

Gość SADO MACHO
owszem też,ja miałam ten sam problem,użyłam dokładnie 13-stu różnych''zabariwaczy''wszystkie sa siebie warte,działają tak jak puder,który wieczorem sie zmywa

Czyzby kazda z Was korzysta wylacznie z solarium?? Nie wierze!:) No nic..widocznie sama musze przetestowac wszystkie dostpne na rynku kremy brązujace..:/

Gość anita24
Ja kupiłam sobie ostatnio krem brązujacy do twarzy Soraya głębokie nawilżenie i efekt delikatnej opalenizny.Krem nie smierdzi dobrze się wchłania i jestem zadowolona z niego .Polecam.