Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lora2007

DLACZEGO MĘŻCZYŹNI ODCHODZĄ...??

Polecane posty

Kochani... Jestem na strasznym zakręcie życiowym Rozstałam się z facetem z którym byłam i mieszkałąm 3 lata. Wspólnie prowadziliśmy dom, obeje jesteśmy po studiach. To on odszedł 1,5 miesiąca temu, mimo że mieliśmy zaplanowany na początku stycznia ślub. Jego wytłumaczenie dlaczego odchodzi...że nie może już ze mną wytrzymać, i że ślubu się nie boi i nigdy nie bał. odchodząc chciał mnie zmienić , i chciał mnie w jakś sposób ukarać ze byłam dla niego zła, ale czy tak postępuje osoba która kocha...?? Czy najlepszym wyjściem jest porzucenie kogoś,i zostawienie na pastwę losu...?? A może mnie przestał kochać? Dlatego nasuwa mi się pytanie do facetów jak i kobiet. DLACZEGO MĘŻCZYŻNI ODCHODZĄ...? Jakie są właściwie motywy i przyczyny tego postępowania...? Co kobiety robią źle, że mężczyźni decydują się na odejście od swoich partnerek...? Pozdrawiam

Gość normalka
popil, pojadl, poruchal to i odchodzi

Gość ja sobie napisze
lepiej taak niz potem rozwód....:(

Wydaje mi się, że ludzie, bez względu na płeć, odchodzą bo nie są szczęśliwi. Aczkolwiek to takie optymistyczne założenie. Co kobiety robią źle? To zależy od oczekiwań mężczcyzny, nie każdy jest taki sam.

Gość *fajny*
a co ty sobie myslisz? ze jak kocha, to do usranej smierci bedzie znosil twoje zle humory i inne numery? :o

Gość ja sobie napisze
fajny miałes byc fajny :P

Gość pierdolans
bo są świniami, bezczelini wykorzystywacze!

Gość a dziewczyny są
głupimi cipami :o

Gość pierdolans
nie potrafią tak kochac jak kobiety, to egosiści i nie znam innych,dlatego zastanawiam sie czy wogóle któaś z was była lub jest w facetem takim przynajmniej nie hamem, takim w porządku?

Gość lorororor
Od razu ,że mu było źle. Sa tacy ludzie zarówno faceci i mężczyźni, że im sienigdy nie dogodzi. Jak jest sexi , romantycznie tęsknią za stabilizacją...jak jest stabilizacja - to brak im tej iskry w związku. I tam mogą w kółko. Znam takich ludzi, wiecznie chodzą niezadowoleni, tzn. narzekają ,ze nie są do końca szczesliwi - nei ważne z kim są i czy są kochani. To takie misie fanaberisie. Gdyby im sie z braku jakichkolwiek uczuc odmroził w końcu tyłek...może by wtedy przejrzeli na oczy i docenili...

Gość lorororor
"zarówno faceci i męzczyxni" ;) miało być "zarówno męzczyźni jak i kobiety"

Gość fajna mądra cipcia
"głupie cipy" są dopuki kochają takich debili i prostaków, któzy są nie warcui tej miłości, ale zawsze w końcu klapki z oczu się otwierają i wtedy już nie są głupimi cipami, bo odchodzą i wtedy czują się szczęśliwe,kupują wibratory i żyją w szczęściu robiąc co lubią i czego pragną

Gość fajna mądra cipcia
;>

Gość lorororor
Podaj z jakiego dekodera skorzystać. W pewnym sensie ta wypowiedź jest bezuzyteczna...

Gość ja ona
widocznie nie byl z Toba szczesliwy...jego wybor

Gość Facet z MEGA wyobraznia . . .
Lora kazdy kij ma 2 konce ... Nie zapominaj o tym .... Pozdrawiam.