Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hey dziewczyny

prezent na chrzciny-doradżcie...

Polecane posty

Gość hey dziewczyny

W styczniu jestem zaproszona na chrzciny do siostry mojego faceta i kompletnie nie wiem co kupić...:/ Znamy się raczej słabo i chciałabym coś fajnego ale nie wydać majątku... Może któraś z was ma jakiś pomysł...

Gość NataliaM
Sa fajne sklepy z ciuszkami dla dzieci ,gdzie nie jest za drogo,moze kupic cos do ubranka,np. fajna czapeczke na zime teraz...to okolo 30 zlotych,tylko nie kupuj w centrach handlowych ,bo przeplacisz.Widzialam takie super czapeczki z uszkami ,np.jak misu ,krolik czy myszka,albo mozsz kupic pluszaczka dziecku,albo fajny smoczek z mikroporami ,albo widzialam termometr dla dzieci w ksztalcie smoczka -do buzi.

ja tez polecam ten termometr w kształcie smoczka:) Chciałam jeszcze Ci polecić butelke niekapkę. Co prawda dzidzia jeszcze pewnie sama nie pije, ale mój syn tez dostał to na chcrzest i teraz mam jak znalazł.

moj synus byl dzis chrzczony i dostal mnostwo zabawek ale tez medaliki z lancuszkami, z zabawek moze mata edukacyjna, cos grajacego i swiacacego, lub zestawik zabawek do kapieli, posciel kocyk albo jakies ubranko cos co przyda sie mamie i dziecko

Mój syn dostał jeździk i uzywa go do dziś, mimo iż ma już 4 lata. Można dostać taki tani za 50 zł, ale one szybko się psują. Taki firmowy to jednak wydatek ok. 180-200 zł, ale myślę że warto