Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miska2333

Jak byscie zachowalay sie na moim miejscu???

Polecane posty

Gość miska2333

Chcialabym poznac Wasze zdanie na jeden temat :) Jak byscie zachowalaly sie w sytuacjii gdybyscie oo cos poprosily swojego chlopaka a dokladniej o to zeby o jednej rzeczy nie mowil swojemy najlepszemu koledze a potem od niego byscie sie dowiedzialy ze jednak mu to wypaplal.Jaka bylaby Wasza reakcja?Bo moj sie spytal czy jedtem na niego zla,powiedzialam ze tak,bardzo mu podziekowalam i sie rozlaczylam...Ale nie wiem jak mam teraz postepowac? Byla to rzecz dla mnie bardzo wazna a on to wypaplal...

Gość ja sobie napisze
najlepiej bedzie az dorosniesz :P

wcale Ci sie nie dziwie ze tak zareagowalas. oni prawie zawsze wszystko mowia swoim kolegom :(

Gość miska2333
to znaczy o tym,ze mu to powiedzial dowiedzialam sie od niego samego a nie o tego kolegi..

Gość me-like-me
ja bym sie teraz na twoim miejscu do niego nie odzywala... i czekala az on to zrobi, burak jeden

Gość miska2333
wlasnie sie rozlaczylam..ale na pewno zadzwoni nie raz...i nie wiem jak postepowac...a za bledy przepraszam spieszyalam sie :)

Gość me-like-me
powiedz mu ze juz mu nie ufasz. i ze nic waznego juz mu nie powiesz, tymbardziej w tajemnicy . ze bardzo zawiodlas sie na jego zaufaniu... ewentualnie kiedys mozesz odwdzięczyc sie mu czyms podobnym :)

Gość miska2333
mam 21 lat jestem z chlopakiem juz 4 lata..