Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hshdjsgd

Czy moglam zajsc w ciaze?

Polecane posty

Gość hshdjsgd

tydzien temu piescilam sie ze swoim facetem nie uprawiamy jeszcze seksu ale jego dlonie mialy kontakt ze sperma umyl je pozniej, wrocil i nadal sie piescilismy...czy moglam zajsc w ciaze? czy takie rzeczy sie zdazaja?

Gość hshdjsgd
yhym czyli jesli nasienie ma kontakt z woda to nie przetrwaja, bo pamietam kiedys topi gdzie laska pisala ze facet mial wytrysk w wannie i bala sie ze zaszla w ciaze, dla mnie to bylo smieszne ale teraz sie sama przestraszylam, ok mam wiec kolejne pytanie z jakiego powodu moze bolec mnie jedna pies w 16 dniu cyklu? hmm

nie masz sie czego bac. wez po uwage, ze czesto pisza tu tez anny co maja 16 lat i twierdza ze przez majtki da sie zajsc w ciaze.. a moze przez spodnie tez? NIE MA SEXU NIE MA CIAZY! chyba ze konkretnie sie postaracie, ale to wymaga cholernej inwencji.takze spokojnie. ile masz lat?

Gość ta co sie znaaaaaaaaa
Prawdopodobienstwo zajscia w ciaze w takim przypadku jest bardzo wysokie. Na dodatek moga to byc blizniaki. Potwierdzone naukowo!!

ej aj sie kobicie ne dziwie ja tez sie boje ze zaszlam w ciaze po pettingu wytrysku anwet nei bylo mimo to sie boje jak czytam to forum i z dnia na dzien bardziej a okresy mialam normalne ..podswiadomosc c

ja tez mam takie pytanko... bo ja uwielbiam sie piescic z moim fcetem. czasem sie zastanawiem czy moge od tego zajsc w ciaze. on bawi sie w okolicach pochwy. naprawde nie ma takiej moziwosci? bo ja kiedys zapyatlam sie ginekologa a on mi powiedzial ze istnieje taka mozliwosc chociaz jest mala. no ale zawsze cos... jaie jest wasze zdanie prosze o odp pozdrawiem,,, :P:::*:*:

Pytam sie bo moj ginekolog twierdzi ze nawet dziewica moze zajsc w ciaze, i jeszcze inne glupoty gadal. wydaje mi sie to smieszne. tak samo ja on... wiec sie spytalam...

Bo to prawda, że nawet dziewica może zajść w ciążę. Jeśli kobieta ma elastyczną błonę, to może ją stracić dopiero po porodzie!

Gość gruszeczka
hhmm tez się boję bo troche się zagalopowalismy i wszedł we mnie co prawda trwało totylko chwile i potem już zalożyliśmy gumkę ale mimo wszystko mówi się o kropelkowaniu i wogóle... no i stracha mma a to byl akurat środek cyklu mniej wiecej..myślicie ze coś mogło się stać??do okresu jeszcze trochę czasu ale juz się zaczynam stersować jak czytam te wszystkie wypowiedzi tutaj:(

gruszeczko -> nie zawsze w preejakulacie są plemniki, więc nie martw się na zapas. Poza tym, nie wiadomo czy miałaś wtedy owu, a skoro on wszedł tylko na chwile to prawdopodobieństwo jest małe. A co do peetingu i ciąży to ja uważam, że to naprawde jest mało realne.

Gość gruszeczka
kruszek dziekuję wiesz niby wiem ze to już bym musiala mieć pecha przeokrutnego ale tak już ze mnie panikara ze sie boje a dziecko to teraz ostatnia rzecz na która mogę sobie pozwolic

Gość mala83.
gruszeczko: taka jest prawda ze 90% z nas by nie pomyslala ze boi sie oettingu ze swoimi chlopakami, gdybysmy sie same nie nakrecaly prze to forum.. ja tez mam schiza:)