Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korniłka

Uczulenie przy karmieniu piersią-na jakie pokarmy najczęściej??

Polecane posty

Gość korniłka

Jestem mamą miesięcznego niemowlaka.KArmię piersia,ale mały ma na buziulce uczulenie.Pediatra powiedziała,że to reakcja na coś co ja jem.Tylko że ja jem tak mało i tak niezróznicowane pokarmy,że trudno stwierdzić.Na jaki pokarm który jadłyżcie w okresie karmienia piersią,były uczulone lub są nadal,wasze dzieci.Proszę o odp.

czesc🖐️ mamy dzieci w jednym wieku;)moj tez ma miesiac:) ja niemoge jesc nabialu!!!zadnej innej wedliny niz drobiowej, parowek(nawet tych dla dzieci) jem: mieso - drob, warzywa gotowane, pieczywo, sok z jablek(jednodniowy), jablka,czasem desery w sloiczkach(od 4 mc);) Kabanosy(drobiowe), suchary, biszkopty rosol, krupnik

Gość korniłka
No to jesz praktycnie to co ja.Też tylko drobiowe,do tego mięsko z indyka gotowane,kotlety gotowane,nic smażonego,nic z nabiału,jabłka,sok jabłkowy,zupki.No i mały ma uczulenie

Gość korniłka
Czy wasze dzieci nie miały nigdy uczulenia jak karmiłyście piersią???Proszę o podpowiedx,na co najczęście uczulone jest w tym czasie dziecko,na jakie pokarmy

Gość buka poka
Mój syn był uczulony na nabiał, ryby i czekoladę. Mojego znajomego syn - na marchew! Doszli do tego po bardzo długim czasie, bo marchew wydawała im się bardzo bezpieczna.