Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Syyyyllwia

Odstawiłam tabletki raz na zawsze,ile czasu czekałyście na okres po odstawce?

Polecane posty

Gość Syyyllwia
Aha a może ze względu na chorobę-ospa-mógł mi się przesunąć???

Gość ma-rysia
jak ja odstawilam tabletki to sie nie pojawil wcale.. trzeba go bylo wywolac hormonami ktore lykam do tej pory i raczej szybko nie przestane..

Gość a jaaa
odstawiłam kilka dni temu i mam teraz straszne plamienie, zaczynam sie tym martwić :(

Gość ja przez 3 miesiace
po odstawieniu mialam okres regularny w ten dzien co powinnam dostac jak bralam, i trwal tyle samo:) ale wtym miesiacu juz gorzej:)

Gość a u mnie był cudnie równo
30 dni- teraz ciągle tak samo

Gość a u mnie był cudnie równo
u mn ie już 3 miesiąc był taki równy... tyle, że powyskawiały mi pryszczydła wstrętne np. na plecach :O i brzucho mnie przy okresie boli jak szalone ale poza tym jest fajnie

Gość a wtrace sie
ja teraz postanowilam odstawic na jakis czas tabletki i wlasnie boje sie ze albo kolejny okres sie nie pojawi, albo przez caly cykl bede miala plamienia i wogole ...ciekawe co sie bedzie ze mna dzialo

Gość reni_b
wrocilam do tabletek, ale jakis czas temu mialam przerwe. No i coz moge powiedziec w tej sprawie: okres, po odstawieniu tabletek, pojawil sie zgodnie z planem, tak jakbym tabletki brala, byl regularny, nie bylo zadnych problemow, tak wiec mysle ze nie ma sie czym martwic ;)

Gość a wtrace sie
to jeszcze o cos spytam od 3 lat biore cilest, zastanawiam sie czy zrobic tylko 1 miesiac przerwy czy 2 , ale chodzi mi o cos innego, po przerwie chce zaczac znowu brac tabletki i kiedy w takim razie powinnam wziasc 1 pigulke? i wogole zastanawiam sie czy nie zmienic tabletek.....tylko niewiem na jakie, po cilestach w sumie prawie wszystko ok tylko ostatnio cos mi libido spadlo

Gość he he he
ja odsawilam 2 miesciace temu , 1 okres pojawil sie tydzien za szybko a drugi...spoznia sie juz tydzien i nie ma go:( tydzien temu ciagle bola mnie brzuch myslalam ze niedlugo dostane okres a tu nic:( plamien nie mam, czekam z niecerpliwoscia....

Gość macro
do he he he u mnie jest identycznie:O)cierpliwości

Gość low
ja odtsaiwlam tabletki we wrzesniu i okres dostaje tak mniej wiecej co 36,37 dni ..

Gość Macro
low---a jak było do czasu kiedy nie brałas tabsów??Zawsze miałas takie długie cykle???Twój gin co na to???