Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała orchidea

Czy moge używać samoopalacza i chodzić na solarium?

Polecane posty

Gość biała orchidea

Oczywiscie nie jednoczesnie. I nie z samoopalaczem na solarium. Po prostu w dzien na solarium a nastepnego dnia na noc posmarowac sie samoopalaczem?

No możesz, tyle, że to bez sensu. Samoopalacz trzeba coś często czyścić peelingiem, bo skóra się łuszczy i wygląda to brzydko. W ten sposób będziesz zeskrobywać tylko opaleniznę.

Gość biała orchidea
A to nie jest troszke tak, ze samoopalacz dziala tylko jakby na powierzchni, barwiac zewnetrzny naskorek a solrium w nika w strukture skory dzialajac glebiej i na dluzej?

Gość tak to prawda
ale po co chcesz chodzic teraz na solarium przeciez jest zima i kazdy wie ze to nie jest naturalna opalenizna tylko solar albo samoopalacz ..wyglada to troche nienaturalnie... nie sadzisz??

Gość biała orchidea
pod koniec tygodnia idę na bardzo elegancką imprezę. Mam kupioną czarna sukienkę, która odsłania plecy i jest na ramiączkach. Chce sie czuc i wygladac dobrze, a opalone ciało chyba wyglada korzystniej. Tylko po to.

Gość biała orchidea
Dwa ostatnie posty o sławnej tutaj na kafe sabince sa nie moje.

Gość biała orchidea
sławna sabinka to ja :)

Gość tak to prawda
hehe tamtadziewczyna na tej fotce jest niezla...ma bardzo naturalna delikatna opalenizne...ale skoro idziesz na taka impreze i masz czarna sukienke to zgadzam sie bedziej wygladala lepiej gdy jednak pojdziesz na to salarium...bo przy czarnej sukience bedziesz wygladala za blado moim zdaniemmm

Wiem, stad moje pytanie. Nie jestem fanka spalonej na solarium skory. Ale lubie opalenizne, szczegolnie latem - zreszta kto nie lubi. Impreza jest dosc wazna. Wracajac do pytania, moge tak zrobic, bo do iatku juz tylko kilka dni...czy lepiej pojsc tylko na solar, czy moze tylko samoopalacz?

przed weselem mojej kolezanki uzywałam samoopalacza i jednocześnie chodziłam na solarium. Dzięki temu w krótkim czasie byłam opalona i nie wyglądało to bardzo sztucznie - bo sam samoopalcz wyglada sztucznie :)

Gość tak to prawda
powiem Ci szczerze ze lepiej tego nie rob..tzn idz na to solarium ale juz sie nie smaruj potem samoopalaczem..zaraz Ci powiem czemu...

Gość tak to prawda
moja siostra rok temu tak wlasnie zrobila..najpierw solar a potem samoopalacz..a potem wygladala naprawde okropnie...sam solar u osob ktore umiejetnie z niego korzystaja tzn nie wygladaja jak ta pani na zdjeciu wyglada ladnie pod warunkierm ze nie jest sie spalonym na maxa tylko tak delikatnie ma sie zlocista skore...ale jak uwazasz..

Gość fellicjita
Szczerze mówiąc to ja jednak wole rzeczywiscie zastosować taką suplementacje http://www.doz.pl/apteka/p64956-Sun_Complex_kapsulki_my_beauty_system_30_sztuk W ich składzie jest duża dawka betakarotenu, duza dawka karotenoidów, z dużą dawką astaksantyny, z dużą dawką wiesiołka który działa przeciw alergicznie, duza dawka karotenoidów które gwarantują piękny koloryt skóry.

Gość kolakkinka
Sama wiem jakie znaczenie może mieć odpowiednia suplementacja, zwłaszcza że ja sama od 2mc przyjmuje te suplementy Medica. I rzeczywiscie nie tylko moje włosy się wzmocniły ale cała skóra. Zmieniło się wszystko na plus. A do tego warto przyjmowac keidy czesto korzystacie z solarium www.nutrikosmetyka.pl/nutrikosmetyki

Gość annnuska22
Ja teraz kupiłam sobie po namowach koleżanki bo dzięki temu suplementowi My Sun Complex jej hiszpańska opalenizna utrzymała sie naprawde długo, zaczełam i ja przyjmowac. I moja skóra po opalaniu nie jest czerwona tylko robi sie brązowa.

Gość gość
Też używam My sun . Poleciła mi je moja kosmetolog :)

Gość gość
Na pewno warto jest patrzeć na skład tabletki. A tutaj jest duża dawka betakarotenu, duza dawka karotenoidów, z dużą dawką astaksantyny, z dużą dawką wiesiołka który działa przeciw alergicznie, duza dawka karotenoidów które gwarantują piękny koloryt skóry. Warto sięgnąc po taki suplement.