Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zestresowany

Prezerwatywy

Polecane posty

Gość Zestresowany

Gość karolinamalina
nie ma to jak założyć tajemniczy topic, a ty się człowieku domyślaj :D

Gość Zestresowany
Mam Poważny problem Nie wiem jakie prezerwatywy zwiekszaja doznania kobiet, dla mnie to bezróźnicy ale kobiety odczówają działanie środków nawilżających grubość itd. Szukam Prezerwatyw oraz jakiś maści pobudzjących które sa naprawde dobre i których nie można kupić w byle Żabce. Pomóznie Kobiety :(

Gość Zestresowany
juz poprawiłem przepraszam

Te wszystkie bajery jak wypustki i prążki na prezerwatywach to pic na wodę, można je było wyczuć palcem ale moja partnerka nigdy nic nie poczuła. Jak chcesz coś z takich to pooglądaj je sobie sobie na tej stronce http://sklep.gumki.pl/exec.php?C=POCZATEK& . Jedyne co było zajebiście wyczuwalne przez moją partnerkę to taka prezerwatywa wyglądająca jak kolczatka, jest pakowana pojedynczo w przezroczystą kapsułkę , kosztuje 6-7 złotych, nie pamiętam jak to się nazywa ale poznasz jak zobaczysz :] sex w niej był niesamowity, ale ma pewne wady: nie jest nawilżona w ogóle i trzeba sobie sprawić żel np KY , okropnie śmierdzi jakąś chemią, no i potrafi się trochę zsuwać podczas sexu ale to wynika z jej budowy (najeżony czubek który lubi zostawać trochę w tyle przy wyciąganiu) niezapomniane przeżycia, używałem tylko raz ale było warto.

troch zamotałem więc wyjaśnię : moja partnerka nigdy nie wyczuła żadnej wypustki ani prążka jak w niej byłem.

Gość polecam CI
durex max plesure - jakos tak . Sa w rozowym opakowaniu!!! sa super, wiem co mowie bo moj mezczyza takich uzywa!!

Gość Zestresowany
mógłbyś sobie przypomnieć firme ?? a ten żel Durex play tingle coś daje wogole ??

Używałem tylko zwykłych lubrykantów, durexa nie próbowałem ale to było tylko jak moja miałą problemy z suchością od pigułek. A co do firmy to poszukam zaraz.

http://www.nawtythings.com/novelties/condoms.html na tej stronie widać jak wyglądają, są to French Tickler. Dokładnie takie miałem. A kupiłem z ciekawości w zwykłym samie, czasami stoją takie zabaweczki przy kasie. Ale musisz być z tym ostrożny przy wkładaniu i wyciąganiu bo łatwo sprawić ukochanej bul, w końcu maszyna na pierwszy rzut oka wygląda groźnie hehehe pozdro

Gość Zestresowany
wielkie dzieki jestem twoim dłużnikiem