Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona na maksa

jestem przerazona

Polecane posty

Gość przerazona na maksa

wczoraj dowiedzialam sie ze jestem w ciazy i to juz koniec 4 miesiaca!!!!!!!!!!!!!!!! a ja w sobote bylam na imprezie zreszta wczesniej tez pilam, palilam jak smok a w sobote dalam niezle sobie z alkoholem. Czy myslicie ze moglam mocnozaszkodzic???? Jestem przerazona !!!!

Myślę, że Twoje troski to trochę musztarda po obiedzie(!) Po pierwsze nie cofniesz czasu, a po drugie Twojemu dziecku bardziej może teraz zaszkodzić Twój stres niż wszelkie czynniki zewnętrzne - ale od dziś uważaj z imprezami i NIE PAL! Zrelaksuj się i zacznij sie cieszyć. Jeszzce pięć miesięcy Ci zostało :)

Gość a jak to sie stalo
ze przez 4 mieisac enie zorintowalas sie ze jestes w ciazy? brak okresu cie nie zaniepokoil? zadnych nudnosci ani nic takiego?

Gość foxy
Miałam podobne obawy jak Ty, o ciąży dowiedziałam się pod koniec 3-ego m-ca, a wcześniej też dużo imprezowałam i paliłam, prowadziłam intensywne życie towarzyskie. Byłam tak zaabsorbowana nową pracą, a okres mi się często spóźniał, że nawet tego nie zauważyłam. Zjadał mnie strach, jednak lekarz powiedział, że ciąża jest silna i wszystko będzie dobrze. Mam cudownego 3-miesięcznego synka, rzuciłam palenie i picie. Głowa do góry.