Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oko na Maroko

Dlaczego Polska to cos gorszego ?

Polecane posty

Gość Oko na Maroko

Dlaczego ci, ktorzy sa za granica uwazaja sie za lepszych ? Dlaczego jesli mamy do wyboru polski produkt i "zagraniczny" wybieramy ten drugi bo na pewno jest lepszy ? Dlaczego gosc zza granicy traktowany jest w Polsce lepiej niz gosc krajowy ? Dlaczego dlaczego dlaczego ?

Gość jestem zagranica
nie uwazam sie za lepsza od reszty Polaków, Polska moze nie gardze,ale jeśli mi się uda poza Polska bede zadowolona.niestety wyprzedzamy Armenie :(

Gość Oko na Maroko
Jak to wyprzedzamy Armenie ???

bedac za granicami kraju mozg szybciej pracuje!Moze to tak razi tych co najdalej to w Krakowie na Wawelu byli!

ech, Polska wcale nie jest gorsza, a poza tym nie jestesmy jedyni, ktorzy mysla, ze to za granica lepiej, bardziej kulturlanie, itd itp to dotyczy chyba wszystkich krajow, kazdy ma jakies kompleksy. Tak to jest, ze znamy swoje brudy,a u innych zawsze wydaje sie lepiej.

Gość Znam ludzi
ktorzy kochaja Polske,znam takich,ktorzy tylko zlorzecza.Wszystko chyba zalezy od kultury osobistej,moja Mama zawsze mi mowila:nie s..j w swoje gniazdo,moze troche zyciowej prawdy w tmy jest.Ja uwazam,ze jezeli nie stac Cie na dobre slowo o kraju,z ktorego wywodzisz sie,to nie najlepiej swiadczy o Tobie....

Gość ze goscia zza granicy traktuje
sie lepiej, to naturalne,, bo jestesmy podwojnymi gospodarzami - w swoim domu i w Polsce - to cecha goscinnosci. Co do produktow krajowych - ja np kupuję te, ktore uwazam za lepsze niezaleznie od kraju pochodzenia. Ludzie, ktorzy uwazaja sie za lepszych tylko dlatego ze zyja w tym a nie innym panstwie sa zalosni i nie warto sie nimi przejmowac.

Gość mi sie podoba a co
"mamy extra rząd i super prezydenta" a pozatym "jest super jest super, więc o co ci chodzi?" :D

Gość mi sie podoba a co
Amant zrób cos z ta stopką, taka za krótka jakby :classic_cool: