Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olisia

DOBRA WYBIELAJACA PATA DO ZEBOW??

Polecane posty

jest wiele sposobow chociaz z wlasnego doswiadczenia wiem ze te pasty wybielajace do zebow nie pomagaja a wszystko inne jest bardzo drogie pamietaj ze przy wybielaniu zebow plomby sie nie wybielaja ;] warto o tym pamietac

Gość mi naprawdę
pomogła colodent super biel, za 2.99 ją kupiłam!! kilka osób zauważyło różnicę, a uzywałam ją wtedy od przeszło tygodnia!! ja polecam tę pastę. :)

Moim zdaniem dobra jest pasta Pearl drops, po Denivit nie widze roznicy (chociaz wiele osob ja sobie chwali). Ale wiesz... liczy sie systematycznosc, od razu efektu nie bedzie. Po jednej tubce Pearl drops widzialam wyrazna roznice.

Gość ciągutka
ja wybielałam u dentysty dostałam silikonowe nakładki na zęby na noc nakładałam je ze specjalnym żelem efekt rewelacyjny mam piękne białe ząbki nawet moi znajomi to zauważyli:)

Gość nokija
no wlasnie, pasty do zebow pastami, ale co ze srodkami wybielającymi zęby, co mozecie polecic i ile one kosztują???

Gość mi naprawdę
Pearl Drops niezła, ale ponoć bardziej agresywna niż np. colodent czy colgate white. Mojej koleżance popsuły się zęby, bo -jak stwierdził stomatolog- za często wybielającą pastą myła...a ona używała wyłącznie pearl drops