Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwestrowa

Przygotowania do Sylwestra!

Polecane posty

Gość sylwestrowa

Rozpoczynam przygotowania do Sylwestra pelna para! Zostalo juz tylko 19 dni!!! Jak zwykle na ostatnia chwile... Kto sie przylaczy?? Opisujmy nasze przygotowania!!!

Gość sylwestrowa
OK, to ja zaczne. W planach mam: 1. zakupy (sukienka, buty, torebka, kosmetyki) 2. opalanie 3. fryzjer 4. intensywna pielegnacja ciala 5. intensywna pielegnacja twarzy (pryszczom, zaskornikom itp mowimy precz)

Gość sylwestrowa
6. pielegnacja paznokci u dloni i stop 7. pielegnacja wlosow (zeby byly piekne i blyszczace) 8. pielegnacja zebow (zeby byly biale)

Gość sylwestrowa
Pierwsze za co sie zabralam to zeby. Kupilam na allegro paski wybielajace Blend a Med i juz ktorys z dzien z kolei ich uzywam. Efekty sa juz widoczne! Ale w 100% beda widoczne po 7 dniach. A wiec za 3 dni zobaczymy.

Gość a czy przez reszte roku
wygladasz jak kocmołuch?:O nagle o wszystkich zabiegach Ci sie przypomniało:O:O

dopiero teraz zaczęłaś przygotowania?? gdybyś zaczęła w lipcu to może byś zdążyła, a tak??? nawet ten urlop przedsywlestrowy który wzięłaś ci nie pomoże :P

Gość sylwestrowa
Jasne ze wczesniej tez dbalam o siebie, ale nie az tak. Sylwester jest specjalna okazja. Dlaczego np. kobiety zapisuja sie tego dnia do fryzjera?? Bo chca miec wyjatkowe wlosy i fryzure. A wedlug tego co piszecie, powinny pojsc do fryzjera wczesniej (tak jak chodza normalnie) i uczesac sie tak jak zawsze normalnie sie czesza. Piszac np. pielegnacja paznokci - nie oznacza to, ze na co dzien mam poobgryzane i zaniedbane paznokcie. Ale np. nie mam czasu na moczenie ich w cieplej oliwie, a teraz chce znalezc ten czas. No i chce je jakos ladnie pomalowac, a nie tylko bezbarwnym lakierem jak zawsze. Ta pielegnacja, mimo ze wydaje sie powszechna, ma byc wyjatkowa. Mam nadzieje, ze rozumiecie o co mi chodzi. Zreszta kto nie chce, niech sie nie dolacza.

Hej!! ja tez przygotowuje sie do Świąt i sylwestra:) W czwartek ide do fryziera na pasemka bo akurat mijają 3 miesiące (zawsze chodze co 3 miesiące bo odrosty mam już baaardzo interesujące :)) w piątek jestem umówiona na akryl i tu zastanawiam sie czy zrobić na tipie czy żelowy?? no i oczywiście opalanko, ale to zaczełam już 3 tygodnie temu:) dieta oczyszczająca to podstawa przed świątecznym obżarstwem pozdrawiam:)

Gość sylwestrowa
Mozesz opisac ta diete? Brzmi ciekawie. Ja nie potrzebuje schudnac, ale organizm chetnie bym oczyscila (mialabym wtedy lepsza cere, obecnie jest zanieczyszcona zaskorniki, grudki, rozszerzone pory :| ) Na solarium ide jutro, bo dzis juz nie mialam sily po pracy. Musze tez znalezc czas na zakupy - prawdopodobnie w weekend. Chce kupic jakis ladny cien do powiek i roz do policzkow + sztuczne rzesy (w zyciu ich nie zakladalam, wiec nie wiem jaki bedzie efekt). Moze ktos ma w tym doswiadczenie? Zabki z dnia na dzien staja sie bielsze :) Jesli do tego dojdzie jeszcze opalenizna, to juz w ogole bedzie super. Musze jeszcze kupic plastry z woskiem do depilacji.