Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katkka

Znacie jakieś skuteczne krople na odetkanie uszu?

Polecane posty

Gość katkka

Siedzę w pracy,mam katar i zatkały mi się uszy. Okropnośc. Nie słyszę prawie telefonów. Pozdrowienia

Gość uszy czasami się zatykają.
Nie ma na to leku. Po prostu musisz to przeczekać. Czasem wynika to z miejsca w którym się człowiek znajduje, czasem z powodu przewiewu, temperatury, ciśnienia. Napij się czegoś ciepłego, zatkaj nos i przełkinj śline

na katar szczegóły w temacie \"4 warunki determinujące zdrowie\" na www.vademecum.zdrowia.prv.pl a odnośnie uszu, to krople Otinum, do nabycia bez recepty; stosować wg ulotki. I koniecznie do laryngologa na przepłukanie uszu, w celu usunięcia woskowiny. Można zaryzykować, i po zmiękczemiu woskowiny kroplami Otinum, samemu ciepłą wodą , wężem od prysznica wypłukać woskowinę. Jednak i tak należy pójść na kontrolę do laryngologa, więc, niech to jednak zrobi laryngolog.

Gość jamesmk2003
Potrzebujesz EAR CANDLING. Nie wiem jak to po Polsku i nie wiem czy to ktos robi w Posce. Tonio i trwa moze 15 minut, oczyszcza cale ucho w srodku.

Gość orima
Spróbuj psikac sobie do nosa roztwór soli morskiej (może byc sterimar albo jeszcze lepiej otrivin z wit. b, bo nie tylko odtyka nos, ale jeszcze go nawilża. Myslę, że powinno ci pomóc na katar.