Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE UWIERZYCIE MI ALE DZIALA

DZIEWCZYNY SMARUJCIE RZĘSY I PANOKCIE OLEJEM RYCYNOWYM!!DZIAŁA JAK DIABLI!!

Polecane posty

Zgadzam się z \"a ja mam siore\" ważne że mi pomogło a co Wy na to, to Wasza sprawa. papatki :D

Gość a ja mam siore
haha dfg a to dobre z tą kupą :) ale rycyna dziala naserio")

Gość kurcze dziewczyny
po co te ataki? te co mówią że działa ok te co że na nie nie działa też ok każda z nas jest inna!!! ja biorę anty ładnych parę lat i dzidzi nie ma a koleżanka podczas ich stosowania wpadła i co?

Gość keksówka
Lekarz ginekolog tłumaczył mi też np. że na grzybka nie wolno używać maści z antybiotykami, po czym przepisał mi... maść z antybiotykiem.. ale sie uhahalam

Gość rycyna dziala na przeczyszczen
ie

Mi też pomógł na rzęsy...a w dodatku moje jasne brwi sa teraz na tyle ciemne, ze henne robie tylko co jakiś czas...

Gość rycyna dziala na przeczyszczen
czyli on przyciemnia?

Gość Przeczytajcie uważnie
Olejek rycynowy działa wzmacniająco na rzęsy i włosy, ale tylko pod warunkiem DŁUGOTRWAŁEGO, SYSTEMATYCZNEGO STOSOWANIA. Po tygodniu efektów nie ma, po dwóch też, ale już po dwóch miesiącach można łatwo zauważyć różnicę. Jego skutkiem "ubocznym" jest nieznaczne przyciemnienie włosów (utrzymujące się po zmyciu olejka, a nie będące efektem natłuszczonych rzęs), co przy rzęsach jest nader pożądane, ale już przy blond włosach niekoniecznie. Stosuje się go WYŁĄCZNIE na noc, tuż przed snem. Smarując rzęsy w ciągu dnia narażamy oko na atak kurzu, brudu i wszelkich drobnych zanieczyszczeń, które latają w powietrzu, a które tłusta od olejku rzęsa przyciąga niczym magnes. Olejek nadaje się tylko dla osób o "bezproblemowych" oczach, jeśli ktoś ma skłonności do alergii, podrażnień, częstego zapalenia spojówek olejek jest ze wszech miar odradzany. To właściwie wszystko, co należy wiedzieć przed rozpoczęciem kuracji. Ze swej strony mogę go jedynie polecić, bo to najlepiej działająca odżywka do brwi i rzęs. Życzę spektakularnych efektów!

Gość blebleee
świeta prawda!!

Gość tak tak tak tak
:) przyciemni i wzmocni:)

Gość gsasdasd
to najlepsza sprawa na rzesy

Gość cos nie wierze
w to blyskawiczne dzialanie olejku rycynowego.Jestem posiadaczka,a raczej bylam rzes sredniej dlugosci i rzadkich.Od paru lat mialam rzadkie te rzesy.Sprobowalam odzywki do rzes( nie pisze jakiej bo powiecie,ze to reklama) i dopiero po 4 miesiacach regularnego stosowania dwa razy dziennie zaczely mi odrastac rzesy.Stosuje ja bardzo systematycznie ponad rok czasu! i ciagle widze kolejne nowe ,odrastajace rzesy.Obecnie sa dosc geste w porownaniu do tego co bylo i nie chodzi o to ,ze nie wiadomo skad sie biora nowe cebulki ,one musialy tam byc od zawsze ,ale przez dlugi czas nic z nich nie odrastalo. Stad ta rzadzizna ;) Ponad rok smaruje i ciagle trwa proces odrastania rzes wiec trwa to baaaardzo dlugo,sama jestem ciekawa kiedy sie to skonczy bo nie sadzilam ,ze tak wolno to odrastanie trwa i napewno nie przybylo od smarowania zadnych nowych cebulek tylko uaktywnilo sie odrastanie w tych od lat nieaktywnych.Zuzylam juz 4 do 5 opakowan odzywki i stosuje dalej bo widze efekty.Jak czytam o zageszczniu rzes po tygodniu to smiac mi sie chce :) Moze to byc efekt ciemniejszych rzes,ktory powoduje,ze wydaje sie ,ze jest ich wiecej,a jak sie ciagle widzi kolejne czarne,krociutkie ,nowe rzesy to widac ,ze odrastaja,ale na to trzeba duzo czasu,oj duzo......

Gość powiedz jaka to odzywka
mam koszmarne rzesy - chetnie bym wypróbowała - pomóz mi , prosze:)

Gość stosowalam odzywki
poecane przez lekarzy i kosmetyczki ..uwierz mi ..polecały mi odzywke pierre rene i inne po których gwarantowaly skutek nic mi nie daly te swinstwa a nawet pogorszyly mi sie rzesy po nich.. po roku odstawilam wszystko i niczym nie smarowalam aż nagle przeczytalam ze olej rycynowy dziala cuda ..pomyslalma spróbuje choc nie wierzylam wogóle.. dzis po 3 miesiacach stoswoania na noc REGULARNIE go ..mam ta kzajebiscie czarne (mailam jasne) i długie (mialam srednie ) rzęsy ze nie wierze sama w to co osiagnelam zwyklą rycyna a kupowalam dawniej odzywki do rzes za 100 złotych (stac mnie na to ) NIE WIERZE OD TEJ PORY W DROGIE KOSMETYKI!

Gość mini Wini
A mogłaby , ktoraś z Was polecić dobra odżywkę , olej rycynowy podrażnia mi oczy, musze miec coś innego.

Gość cos nie wierze
Ja takze kupilam kiedys zachwalana odzywke Pierr Rene ,ale dla mnie sie nie nadawala,za bardzo podrazniala oczy to trudno powiedziec czy cos by pomogla czy nie bo nie dalam rady jej stosowac.Kupuje w Douglasie odzywke za okolo 50 zl i nikt mi jej nie polecal ani nie zachecal ,a okazala sie skuteczna tylko dlugo czekalam zanim zaczely pojawiac sie nowe rzesy.Dokad nowe sie nie pojawialy to cieszylam sie tylko z tego,ze te co byly przestaly w koncu wypadac,dlatego ja tak systematycznie stosowalam.Potem zauwazylam ze miejscami wychodzi po kilka nowych rzes dlatego bylam jeszcze bardziej zachecona do kupowania tej odzywki,ale sadzilam ze jak sie juz pierwsze nowe pojedyncze badz po kilka obok pojawily to juz beda w nastepnych miejscach odrastac , a tu kicha , na kolejne odrosty trzeba bylo czekac okolo miesiaca,poltora nawet.Tak wlasnie u mnie jest i to odrastanie nie polega na tym ze jednoczesnie wszystkie rosna na calej powiece tylko albo pojedynczo albo po kilka wloskow obok,potem jakis czas nic sie nie pojawia i za miesiac lub dluzej kolejne wyrastaja.Stad tyle czasu bo ponad rok to sie ciagnie ,ale jesli mam pozytywne efekty to i tak sie ciesze,mimo ze dlugo to trwa,moglaby byc jednak tansza,chyba cieszy sie powodzeniem bo czasem nie moge jej dostac w Douglasie (wykupiona )i musze czekac na kolejna dostawe wiec chyba nie tylko ja jej uzywam :) O drozszych sie nie wypowiadam bo nie mialam ich i nie mam pojecia czy sa lepsze czy takie same czy gorsze.Nie lubie mowic o czyms czego nie sprawdzilam i nie znam.

Gość _potydka_
stosowalam wiele odzywek, roweniz drozszych i wierzcie mi-nie ma lepszejodzywki od olejku rycynowego!!! równiez na paznokcie,zawsze mialam strasznie rozdwojone,dzis sąpiekne i długie:)

Gość i co jeszcze

Na mnie olejek podziałał- miałam bardzo zniszczone tuszem rzęsy,strasznie mi wypadały. Przez miesiąc wieczorami nakładałam go na rzęsy ( w ciągu dnia- tusz normalny,taki jak do tej pory). Wzmociły się, rosną dłuższe i ciemniejsze :)

Gość dlksadlskld
ale trzeba codziennie a ja zapomnialam przez dwa dni i co?to juznie podziala??:(