Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przenosze

Chyba jestem złym człowiekiem...........

Polecane posty

Gość przenosze

Chyba jestem złym człowiekiem........... [12.12] 12:29 smutna........... Nie wiem po co zakladam to forum.....chyba żeby sie wygadac.....potrzeba mi tego........... Dzis kolega z pracy powiedział czegoś mi tam nie powie, bo już się kilka razy zawiódł ...ja powiedziłam ze chyba nie na mnie, a on na to że własnie że na mnie. Tylko ze ja nie wiem o co chodzi. nie kojarze zadnej sytuacji, w której mogłabym mu zrobić krzywdę. Kompletnie nie wiem o co chodzi. Tym bardziej ze ja na nim myślałam ze mogę polegać...moze to bzdura co piszę, ale boli tym bardziej ze pracujemy razem 6 lat w jednym pokoju i nadal tak będzie. zaxzęłam juz mysleć, że moze ja cos robię niewłasciwie, jakeś złe rzeczy, które nie wydają mi sie złe a w rzeczywistości moze są. Może mam zły chrakter...nie wiem sama biję się z myslami..jest mi strasznie cieżko...........

zapytaj kolege wprost, bo inaczej sie nie dowiesz o co chodzi, skoro nic nie kojarzysz zadnej takiej sytuacji.

Gość smutna...........
nie potrafię wprost zapytac, to jest człowiek 25 lat starszy, zawsze odnosze się do niego z szacunkiem, a mimo wszystko najbliższy wspólpracownik.....po prostu nie mogę